2777
2789
عنوان

چقدر نسبت به معلما گارد دارین بنده خداها

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست
خب چرا اگر انقدر خوبه نمیآیند معلم بشید .اون ۳ ماه تابستون که به طاهر تعطیله معلم همش دنبال صمن خدمت ...

به خاطر این که یه شغل با درامد خبلی بالاتر دارم که حقوق معلم یک چهارم اونم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم نسبت به معلم ها گاردی ندارم اماااا خیلی دیدم اینجا خود معلم ها میان ابراز نارضایتی میکنن و باعث حاشیه سازی میشن ببینید شرایط اقتصادی و کم بودن حقوق معلم ها به اولیا و والدین بچه ها مربوط نمیشه همممه به نوعی تو فشارن همون والدین سالی چقدر باید برای مدرسه سرویس هزینه کنه و می کنه و نیمی از سال هم تعطیلات منظورم اینه همه تو ی گرداب گیر افتادیم

خب چرا اگر انقدر خوبه نمیآیند معلم بشید .اون ۳ ماه تابستون که به طاهر تعطیله معلم همش دنبال صمن خدمت ...

وایی چقدر کامل گفتی دمت گرم دقیقا همینه

اونایی اینا رو نمیدونن بی سوادن بخدا

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

حقوق نه، اما به نظر من هم نگاه جامعه به معلم یک نگاه محترمانه و پر از اعتماده

آره درسته دیدگاه خوبی دارن اعتمادم دارن

الان طرف یه بچه خودش و دوساعت نمیتونه تحمل کنه بهش درس بده اونوقت معلم باید با ۴۰ تا بچه سروکله بزنه اگه مجازی بشه فیلم درست کنه بفرسته

من میگم همه شغل ها محترم هست اگه کارش و درست انجام بده حالا معلم یا پزشک و اینا فرق نمیکنه مهم نون حلال در آوردن

ای حال کردم با تاپیکت حرف حق

۲،۳ صفحه از اون تاپیک پربازدید خوندم تعجب کردم از اینهمه گارد بهشون

خب پس از شرایط کاری یک معلم مطلع نیستی که میگی ۶ ماه تعطیله .حالا متوجه شدی معلم چند ساعت سر کاره ؟

معلم مشخصه دیکه ار ۸ تا ۱ الب ۲

این بهونه ها الکی گرفتید دستتون کسی باید انتظار حقوق بالا داشته باشه که صدمه و سختی بکشه نه ۵ ساعت سر کلاس باشه و بیاد تو خونه ۶ ماهم تعطیل باشه

الان طرف یه بچه خودش و دوساعت نمیتونه تحمل کنه بهش درس بده اونوقت معلم باید با ۴۰ تا بچه سروکله بزنه ...

دقیقا

مامانم مجازی شدنه عذاب میکشه اصلا نمیتونه تحمل کنه داداشم رو بعد یه عده میگن نه معلمی راحته

همه شغل ها ارزشن واقعا

معلم مشخصه دیکه ار ۸ تا ۱ الب ۲این بهونه ها الکی گرفتید دستتون کسی باید انتظار حقوق بالا داشته باشه ...

تو مدرسه ما معلما تا ۲ونیم بودن بعضی مدارس بیشترم هست

6 ماهم تعطیل نیستن

معلم مشخصه دیکه ار ۸ تا ۱ الب ۲این بهونه ها الکی گرفتید دستتون کسی باید انتظار حقوق بالا داشته باشه ...

خیر این طور نیست

قرار نیست شما که معلم نیستید و از شرایط کاری خبر ندارید بیاین و در مورد حقوق یک معلم و میزان سختیش نطر بدید .

از کی تا حالا تابستون ۶ ماه شده ؟

من براتون توی نطر قبلیم در مورد ساعت کاری و اینکه معلم باید ساعت های خارج از مدرسه هم کار کنه گفتم .

ولی خب شما دوست ندارید متوجه بشید .

معلمی به کار فرسایشیه

توی مدارس دولتی ایران با ۴۰ نفر دانش اموز

با ۴۰ تا فرهنگ و تربیت

با ۴۰ تا والد که هر کدومشون یک ساز میزنن

سیستم فاسد دولتی که برای ارتقا و زیر پای یکیو خالی کردن حاضر و امادن

به ولله قسم اگر تابستان رو اجبار میکردن برای حضور در مدرسه، ۹۹ درصد والدین کمپین#بچمون_گرما_زده_شد راه مینداختن

والدین و تربیت هاشون عجیب غریب شدن

گستاخی دانش اموز به کنار، گستاخی والدینشون درداور تره

برخی بهشون فشار میاد و توانایی نگهداشتن فرزندشون رو در زمان الودگی هوا ندارن

البته که ادعا میکنن معلم ها که کاری نمیکنن، اما خودشون از پس یک فرزندشون بر نمیان

علاوه بر این برخی تن پرور و تنبل هستن، نمیتونن ساعت ۶ پا شن برن سر کار

هم دلشون میخواد زیر لحاف گرم و نرم باشن ،هم دلشون میخواد ماه به ماه حقوق بدن بهشون

و هزاران دلیل دیگه

در ضمن هزاران طرح اموزش پرورش را چون توی سیستم نیستن نمیدونن

مثلا طرح حامی که معلم باید برای دانش اموزان ن ت و ق ق کلاس بگذاره

کلاس های توانمند سازی

کلاس های بررسی صفحه به صفحه کتب درسی