2777
2789
عنوان

چقدر نسبت به معلما گارد دارین بنده خداها

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست
معلم مشخصه دیکه ار ۸ تا ۱ الب ۲این بهونه ها الکی گرفتید دستتون کسی باید انتظار حقوق بالا داشته باشه ...

خب شغلهای کارمندی دیگه هم یکی دو ساعت بیشتره مدت زمان کاریشون. دو و نیم تا نهایتا سه. حقوق اغلبشون خیلی بیشتره از معلمها. خیلی هاشون هم کارشون به مراتب راحتره، تدریس واقعا کار سختیه، از نظر ذهنی و روانی خیلی پر استرس و پر تنشه.

در اصل پایین بودن حقوق معلمعا ربط چندانی به ساعت کار نداره، مساله اختصاص ندادن بودجه به بحث آموزش و پژوهشه، به نظرم نه فقط معلمها بلکه همه مردم در هر جامعه ای باید از حکومتشون انتظار داشته باشند که به فرهنگ و آموزش خیلی اهمیت بده و خرج کنه

خب شغلهای کارمندی دیگه هم یکی دو ساعت بیشتره مدت زمان کاریشون. دو و نیم تا نهایتا سه. حقوق اغلبشون خ ...

صحبت هاتون واقعا درخور بود

اما به امثال این افراد باید گفت : ما را به خیر تو امید نیست،شر مرسان

این ها نیان هر چه که از دهانشون در میاد نثار معلم کنن، حمایت از معلم پیشکش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم مشخصه دیکه ار ۸ تا ۱ الب ۲این بهونه ها الکی گرفتید دستتون کسی باید انتظار حقوق بالا داشته باشه ...

معلم از ۸ تا ۱

بعد تصحیح برگه

بعد نوشتن طرح درس

طراحی امتحان

شرکت در طرح حامی تابستان برای دانش اموزان ق ق و ن ت

شرگت در کلاس های اجباری بررسی کتب درسی

و و و

اسمش ۸ تا ۱ است

ولی ۸ تا ۹ و ۱۰ شبه

صحبت هاتون واقعا درخور بوداما به امثال این افراد باید گفت : ما را به خیر تو امید نیست،شر مرساناین ها ...

بله در جریان پیشداوریها هستم اما اشکال نداره، باید صحبت کنیم با هم و شرایط رو براشون توضیح بدیم. پدر و مادر دانش آموزهامون به اندازه خود بچه ها برامون محترم و دارای اهمبت هستند.

خیر این طور نیست قرار نیست شما که معلم نیستید و از شرایط کاری خبر ندارید بیاین و در مورد حقوق یک معل ...

انگار حقوق مارا از ارث و خون پدرشون میدن

نه عزیزم این ها اکثرا همون تن پرور هایی هستن که دوس دارن زیر لحاف باشن و ماه به ماه حقوق بریزن براشون

و بعد هم میگن ما ملکه ایم