2777
2789

اول حقوقشون واقعا کمه حقشون نیست

دوم شما میدونین بچه هاتون چیکارا میکنن تو مدرسه از دبستان بگیر تا راهنمایی و دبیرستان عذاب میکشن

من خودم نه معلمم نه علاقه ای دارم چون کارگری مدرنه حوصله بچه لوس ملت ندارم ولی اینهمه گاردی بهشون دارین توهین که میکنین خوب نیست

من چقدر معلم خوب داشتم معلم بدم داشتم ولی ۹۰ درصد میگفتن درس بخونین تو کلاس بچه ها براشون جهنم درست میکردن

تازه تابستون ها معلم ها اداره میرن اون سه ماه رو برای تصحیح برگه های امتحانی

دوستان ریشه مشکل داره نه این بنده خداها

من همیشه طرف حق بودم

بخاطر همین حرفاست از معلمی بدم میاد

پزشکو بالا میارین معلم میکوبین ولی اگه همون معلم نبود همین پزشکم نبود یا پزشک نبود الان همه مریض بودن همه شغل ها با ارزشن و بهم دیگه بستگی داره چرخه حیاتیه

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۶ ماه از سال تعطیل بودم و حقوق میگرفتم دیگه پررو نیودم بیام بگم حقوقمون کمه اصن جند ساعت سرکارید ...

معلمین شما؟

اینجا اینطوریهتو دنیای واقعی معلمای جایگاه خوبی دارن بین مردم

حسودای پلاستیکین دیگه

ولی کلا جایگاه معلم یا حقوقشون اونقدرم که باید بالا باشه نیست

منم ۶ ماه از سال تعطیل بودم و حقوق میگرفتم دیگه پررو نیودم بیام بگم حقوقمون کمه اصن جند ساعت سرکارید ...

درست من معلمم و ولی همون ۶ماه هم میرم حقوقش روزی ۴۰۰ تومنه حالا یه کارگر چنده ؟!

در ضمن من میدونستم حقوقش پایینه

با شعور که هستی ولی خودم به عنوان یه معلم میپذیرم ممکنه در حق دانش آموز ناحقی بشه

ولی مقصرش معلم نیست واقعا

مشکل ریشه ست کنکورم مقصرش معلمه آخه

خب چرا اگر انقدر خوبه نمیآیند معلم بشید .

اون ۳ ماه تابستون که به طاهر تعطیله معلم همش دنبال صمن خدمت و .. هست که اون کسانی که اطلاع ندارن در جریان نیستند .

ساعت کاری هم فقط متخص مدرسه نیست . اون برگه های امتحانی داخل خونه تصحیح میشه .هر سال کتاب ها عوض میشه معلم باید خارج از ساعت مدرسه دوره ببینه و هر روز چند ساعت وقت بزاره داخل خونه درس فرداشو آماده کنه به بچه ها یاد بده.

در ظاهر از صبح تا طهره