2777
2789
عنوان

چطوری قراره زندگی کنیم

118 بازدید | 12 پست

چیکار باید بکنیم؟ چقدر باید کار کنیم؟ چقدر باید بی ماشین باشیم؟ چقدر باید مواد غذایی رو حذف کنیم؟ چطور باید جهزیه بخریم؟ چطور باید ازدواج کنیم؟ چطور به عنوان یک دانشجو لپ تاپ بخریم؟ چطور برای فصل بعدی لباس بخریم؟ چطور از پس هزینه های درمان بربیام؟ اصلا باید چیکار کنیم؟ واقعا با این قیمت دلار میشه به زندگی ادامه داد؟ میشه زندگی کرد؟

کاش کسی باشه به سوالام جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار فکر نکردم بهش هست الان شاید یه عده بریزن سرم که مگه میشه فکر نکرد و فلان اما خب اوکی فکر کنیم چی میشه؟ فقط باعث میشه بیشتر استرس بکشیم و ببینیم راه ها به روی ما بستس

شاید روزای خوب بیان🥲

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را🌸🌱 ★ • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★ . ° . • ★ . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★ . • ° ★ • . ★ .

کی زندگی کنیم ؟

همش که شد چقد تلاش کنم چقدر کار کنم مگه ما رباط هستیم ؟!

خب خدایا دستت درد نکنه جون منو بگیر نخواستم م س. ل ما. ن باشم ایران باشم

منو به کافر. تو اروپا می آفریدی منو بعدش میبردی جهنم

یا جنگ میشه میمیریم یا از گشنگی میکشنمون در هر صورت میمیریم

اصلا باور نمیشه اینطوری شد جوونیمون انگار داذم تاریخ میخونم باورم نمیشه خودمون توی چنین موقعیتی هستیم

هعی

زندگیمون شد حسرت نداشته ها

دویدن ونرسیدن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺