2777
2789

خدا.خیلی ناراحتم بعدماه ها تلاش وکالت قبول شدم اونروز ک فهمیدم کلی خوشحال شدم اخه بخاطرش زحمت زیادی کشیده بودم بعد ک پدرشوهدم فهمید اولش خوشحال شد فرداش نمیدونم کی چی گفته بود ک گف وکالت بدرد نمیخوره همه جا وکیل شده کارمندی بهتره .اومد وزد من ی ازمون استخدامی داده بودم ک با نمره اول قبول شدم شوهرم رفته گفته پدرشوهرم زنگ زد کلی از وکالت بد گفت باورم نمیشه دیدگاهش ب وکیل اینجوری باشه من میخاستم بین کارمندی و وکالت وکالتو انتخاب کنم ولی حرفاش خیلی روم تاثیر گذاشت مخصوصا هم ک ناحق نمیگه میگه این همه وکیل بزرگ کی میاد ب تو پرونده بده ۵ سال باید همینجوری بگردی ک یکی بهت پرونده بده خیلی دلم گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وکالت شغل خوبیه ولی شروعش سخته

دخترخاله من الان وضعش توپه خودش میگفت من ۴ سال اول حمالی چندتا وکیل بزرگ رو کردم تا تونستم از بغل دست اونا پرونده بگیرم و بعدش دیگه کارم گرفت

سختی داره ولی بگیره پولش خیلی خوبه

کارمندی امن و راحته اما ترقی مالی نداره

بشین سبک سنگین کن

هم علاقتو هم زحمت و هدفتو بررسی کن ببین چی بهتره برات

انقدم تحت تاثیر بقیه نباش

وکیل خوب احساساتش رو مدیریت میکنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

وکالت شغل سختیه و اول از همه با روانت بازی میشهچجوری وقتی نمیتونی این حرفو و انتقادو تحمل کنی میخوای ...

دقیقا همینو میخواستم بگم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40