2777
2789
عنوان

کارنامه ابتداییا را دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 88 پست
گفت من نمره توی برگه برام مهمه فقط

برید به مدیر بگید آموزش توصیفی یعنی کل عملکرد دانش آموز نه نمره ی برگه ی امتحان

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴
برید به مدیر بگید آموزش توصیفی یعنی کل عملکرد دانش آموز نه نمره ی برگه ی امتحان

گفت به مدیر گفتم

گفته هر چی تو برگه نوشتن همونا بده😅

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت نزده بودن هنوز

من گفتم دیگه حضوری نرم بگیرم چند تا مادرای فضولم هستن خیلی میخوان بدونم چی شده دخترم

گفتم از سایت ببینم میدونمم چی داده معلم خودش،گفت

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

تو خودت فکر کن میشه شکایت کنه ادم جایی میرسه نمیرسه

نه😂😂😂صدای ما جایی نمیرسه،،

ولی ولی مدیرش خانم باشه میتونی صحبت کنی وتاثیرم داره چون دیدم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من گفتم دیگه حضوری نرم بگیرم چند تا مادرای فضولم هستن خیلی میخوان بدونم چی شده دخترم گفتم از سایت بب ...

من هم خجالت کشیدم روزی که اعلام کرده بودن برم چون پسرم امسال آبرومو برده اینقدر شلوغ کرده ،روز بعد رفتم شایستگی های عمومی رو شده قابل قبول خیلی نگرانم برای سال دیگه میگم نکنه ثبت نام نکنن

نه😂😂😂صدای ما جایی نمیرسه،،ولی ولی مدیرش خانم باشه میتونی صحبت کنی وتاثیرم داره چون دیدم

مدیر پارسالش خانم بود امسال نه یه جوریه

من هم خجالت کشیدم روزی که اعلام کرده بودن برم چون پسرم امسال آبرومو برده اینقدر شلوغ کرده ،روز بعد ر ...

کلاس چندمه

من هم خجالت کشیدم روزی که اعلام کرده بودن برم چون پسرم امسال آبرومو برده اینقدر شلوغ کرده ،روز بعد ر ...

بقیه نمراتش چی

شایستگیا مهم نیست ناراحت نباش

من گفتم دیگه حضوری نرم بگیرم چند تا مادرای فضولم هستن خیلی میخوان بدونم چی شده دخترم گفتم از سایت بب ...

آخ گفتی،،،بخدا مادرهای کلاس مام فضووول حسوود دخالت کن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

آخ گفتی،،،بخدا مادرهای کلاس مام فضووول حسوود دخالت کن

اره ادم حوصله نداره

معلم دخترم گفت ریاضیشا میدم قابل قبول فارسیم خوب میدم خیلی خوب نمیدم گفتم مهم نیست هر چی دادین

چکار کنم

بقیه نمراتش چی شایستگیا مهم نیست ناراحت نباش

همش خیلی خوبه، باهوش هست ولی شلوغ میکنه نمیتونه آروم بشینه با اینکه اصلا تمرین نمیکنه درسش خوبه ،مدیرذچند بار به شوهرم زنگ زده که خیلی اذیت میکنه چند نفر میخوایم فقط دنبال این را بیوفتن

نگران نباش اصلا مهم نیست چی میده از هفتم به بعد نمره مهم میشه

اره مهم نیست یک روز ناراحت بودم

ولی گفتم ارزش نداره