2777
2789
عنوان

کارنامه ابتداییا را دادن

483 بازدید | 88 پست

یا ندادن

منکه دخترم ریاضیا خراب کرد چون کنده خیلی نرسیده چند تا سوال اخرو بنویسه با اینکه عالیه تو خونه دخترم به خاطر تصادفش عدم هماهنگی بین چشم و دست و مغز داره

معلم گفت من فقط نمره رو برگه رو قبول دارم

گفت قابل قبول میدم هر چی گفتم این شرایطش خاصه و خیلی کنده فایده نداشت .گفتم بده هر چی میدی چکار کنم ولی نمیدونم چرا قلبم شکست عیب نداره اینم میگذره

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

واسه ی ما قراره این هفته بدن

کلاس چندمه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فقط برگه باید عملکرد کلاس رو هم درنظر بگیره

گفت من نمره توی برگه برام مهمه فقط

شکایت کن مدیر،،،نشد آموزش پرورش...چیزی یه اسم امتحان اصلی ندارن..ارزیابی طی ساله

تو خودت فکر کن میشه شکایت کنه ادم جایی میرسه

نمیرسه

عملکرد چهارماهه باید ملاک نمره دهی باشهاگر واقعا قابل قبوله خب باید همونم بگیرهنمیشه ک ب علت شرایط خ ...

بله شما دزست میگی یه دونه کلا ارزیابی از اول سال تا الان گرفته اونم بچه منو میدونن کنده دو سه تا سوال اخرو جواب نرسیده بده دیگه همونا تو کارنامه گفت میزنم

پسرم سومه دادن

تو سایتم زدن یا فقط دادن