2777
2789
عنوان

کارنامه ابتداییا را دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 88 پست
پس همونه پارتی داره برای همین مدرسه اش نمونه میشه چون دانش آموز های درسخونتر رو ثبت نام میکنن

دقیقا ولی خب عملکردش در استان کرمانشاه بی نظیره،،بزنید مدرسه عصمتیه کرمانشاه بالا میاد...اصلا انقد از نظر تمیزی به مدرسه رسیده معلمای نمونه استخدام کرده،،تاج سر هست خانم عینی واقعا...

مدیر خیلی مهمه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

از شما که معلمی بعیدهابتداییه که ضرب و تقسیم و... رو یاد میگیره ، اعتماد به نفس درس خوندن میگیره ، ع ...

من چند سال تو مدارس اسم و رسم دار درس دادم

واقعا چیزی بجز ویترین و نمای بیرونی ندارن

استرس بچه ها بخاطر نمره و عکسشون تو بنر و تابلو مدرسه نبودن زیاده

تو مدارس معمولی بچه ها واقعا بچه تر هستن

راحت تر هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خوب نمیخوام گفتم لااقل خوب بدین فارسیشو گفت خوب میدم گفتم ریاضیشم خوب بدین گفت نه نمیدم 😅 ب ...

استارتر تشویقش کن ودعواش نکن خوب میشه مهم اینه بلد باشه...

بعد موقع ثبت نام هفتمش قشنگ میری با مدیرش صحبت میکنی که چرا نمره بهش کم دادن..

اینم بگم معلم دخترت سختگیر هست

من چند سال تو مدارس اسم و رسم دار درس دادمواقعا چیزی بجز ویترین و نمای بیرونی ندارناسترس بچه ها بخاط ...

کیفیت آموزش چی؟ امکانات مدرسه چی؟

بنظرت کیفیت آموزشی تو مدرسه ای که هر کلاس ۲۸ نفر شاگرد داره و ویدیو پروژوکتور و... داره بیشتره یا مدرسه ای که تو هر کلاس ۴۰ دانش آموز، بدون امکانات؟

پس همونه پارتی داره برای همین مدرسه اش نمونه میشه چون دانش آموز های درسخونتر رو ثبت نام میکنن

پارتی هم چون خیلی مدیر خوب ونمونه ای هست وقبولش دارن...وهمه میشناسنش همه آموزش وپرورش

استارتر تشویقش کن ودعواش نکن خوب میشه مهم اینه بلد باشه...بعد موقع ثبت نام هفتمش قشنگ میری با مدیرش ...

معلم امسالش از پارسال خیلی بهتره تا الانم واقعا خوب بود یهو از هفته پیش تغییر کرد نمیدونم چرا 😅

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

معلم امسالش از پارسال خیلی بهتره تا الانم واقعا خوب بود یهو از هفته پیش تغییر کرد نمیدونم چرا 😅

بیین باهاشون گرم بگیر،،توروخدا راه حل بدید خودمم از این موضوع ناراحتم ،تلاش زیاد میکنم و...

بگو لطفا کمکش کنید و..

شما باید برید پیش متخصصتمرینات مخصوص عصب عضله انجام بدن با تمرین درس تو خونه درست نمیشه که

دختر من عزیزم تصادف کرده تحت نظر دکتر مغزو اعصابه چندین ساله و هچنین کاردرمانی

دیگه ۸۰ درصدش بهبود پیدا کرده اون ۲۰ ورصد هیچوقت خوب نمیشه چون نصف مخچه تو تصادف از بین رفته و کاریشم نمیشه کرد

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

دختر من عزیزم تصادف کرده تحت نظر دکتر مغزو اعصابه چندین ساله و هچنین کاردرمانی دیگه ۸۰ درصدش بهبود پ ...

پس نگران کارنامه نباش ، مهم نیست اصلا

مهارت و علاقه اش و پیدا کن ، درس همدر حد توانش میخونه

بیین باهاشون گرم بگیر،،توروخدا راه حل بدید خودمم از این موضوع ناراحتم ،تلاش زیاد میکنم و...بگو لطفا ...

اتفاقا گفتم چی باهاش کار کنم تو چی،بیشتر ضعیفه

گفت من چه میدونم شما چی کار باهاش بکنید

معلمی که تا الان اینقدر خانمو موجه بود نمیدونم چی شد یهویی تغییر کرد

اخه پیاماشو دارم که توی ماه آذر گفت دختر تو با بقیه بچه ها فرق داره و من بر اساس خودش نمره میدم زد ز ...

لطفا برو با مدیر صحبت کن.باهاشون طی کن ...باید وقتی شرایط دخترتونو میدونن باهاش راه بیان بهش فرصت بدن.

یه روز خوب میاد

گفت به مدیر گفتم گفته هر چی تو برگه نوشتن همونا بده😅

عجب بی وجدانیه

حالا من پسرم همش خیلی خوبه تو برگه ولی ماهانه رو یکیشو خراب کرده معلمش گفت همون خیلی خوبو میدم با اینکه گفته بود عملکرد و برگه برام مهمه

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴