2777
2789
عنوان

تجربه من از pco و چند ترفند

110 بازدید | 16 پست

من pmsها یا همون سندروم قاعدگی شدید دارم

از نظر روحی کاملااااا افسرده میشم حتی به قصد خودکشی و بعد از پریود به شدت خوشبین و شادم که این خیلی بده اگر کسی راه حلی داره بگه

و اما تجربه من این مدت:

ماه هایی که مداوم ورزش میکنم درد پریودم خیلی کمتره و منظم میشه

چربی، فست فود باعث چربی بیش از حد پوست میشه

قند به شدتتتتتت روی پریود و پی ام اس اثر داره و پوست و مو رو داغون میکنه

چیزایی که طبع گرم داره باعث درد کمتر اما خونریزی بیشتر میشه

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

من تنبلی تخمدان دارم و پی ام اس هم دارم

پریودم نشدم چندماهه،کسی راهکاری داره بهم بگه لطفا،الان ۱ماهه قرص ویتاگنوس میخورم و رژیمم هستم چندروزه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

من یه مدت تو خونه ورزش تناسب اندام و شکم کار میکردم همش لکه داشتم ینی یه ماه کامل اصابم خورد شد و گذاشتم کنار ورزشو 😔

فکر کردم برا تنبلی میخوای راهکار بدی نوشتی PCOاخه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی تخمدان دارم و پی ام اس هم دارمپریودم نشدم چندماهه،کسی راهکاری داره بهم بگه لطفا،الان ۱ماهه ...

منم یه بار دکتر ویتاگنوس نوشت خوردم یه دکتر دیگ گف نخور بدردنمیخوره 🤷🏼♀️

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ای بابا

خدا کنه برای من خوب باشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

ای باباخدا کنه برای من خوب باشه

اره البته من چون همش لکه بینی داشتم دکتر گف نخور

من تنبلی تخمدان دارم و پی ام اس هم دارمپریودم نشدم چندماهه،کسی راهکاری داره بهم بگه لطفا،الان ۱ماهه ...

کاش یه آزمایش هورمونی بدی گلم

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

من یه مدت تو خونه ورزش تناسب اندام و شکم کار میکردم همش لکه داشتم ینی یه ماه کامل اصابم خورد شد و گذ ...

ورزش مداوم خیلی اثر داره

چیزایی که نوشتم روی اونم اثر داره من الان پریودام منظمه منظمه

کلا راهکارای طبیعی خیلی بهتره

ورزش مداوم خیلی اثر دارهچیزایی که نوشتم روی اونم اثر داره من الان پریودام منظمه منظمه

تنبلی داری یا pms?

الان اینا باهم فرق دارن ؟

تنبلی داری یا pms?الان اینا باهم فرق دارن ؟

pms کع همه دارن

من تنبلی هم دارم از ۱۸ سالگی

عرق بومادران و رازیانه رو چند لیوان بخورید یکی دو روز بعدش میشید

امتحان کنید

تجربه به تعداد مکرر ازش دارم بنده هم دچار پی سی او هستم

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

دوستان پی سی او روزی یکساعت باید ورزش هوازی انجام بدین

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

دوستان پی سی او روزی یکساعت باید ورزش هوازی انجام بدین

هوازی ینی دویدن ؟