2777
2789
عنوان

با دوست پسرم کات کردم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست
کار درستی کردی ایشون ملاک و معیاری برای انتخاب نداشته. فقط داشته دنبال دختر میگشته. دنبال یک مورد خا ...

اره میدونم ولی انقد ادعا داشت و خوب بود باهام

حتی به ازدواجم فکر میکرد صب تا شب کار میکرد میگف بخاطر توئه فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههه واقعا گفتم هیچی نداره عیبی نداره عوضش پسر پاکیه🤦🏻♀️هم ازین طرف رکب خوردم هم طرف دیگه واسه چی ...

نه گلم مثل سگ دروغ میگه. قدر خودت رو بدون با آدمای بی ارزش وارد رابطه نشو که بعدها خیلی خیلی پشیمون میشی

کارت که درست و عالی بود ، ولی دیگه چه دختر چه پسر که رابطه نداشته باشند نیست نهایت از 100 درصد 30 در ...

اره میدونم ولی خب من اینو بخاطر این موردش انتخاب کردم ک پاک بود

میگف فقط دوتا پارتنر داشتم

رفتم تو دایرکتاش دیدم قبل من به هزار تا دختر هم گفته بود

ولی خب خیلی قبل تر از من بودن اونا و وقتی بامن بود با کس دیگه حرف نمیزد

نه گلم مثل سگ دروغ میگه. قدر خودت رو بدون با آدمای بی ارزش وارد رابطه نشو که بعدها خیلی خیلی پشیمون ...

اره عزیزم

میگفتم دیگه پیداش کردم همین تا ابد

دیدم نه بابا همشون مثل همن

دلم شکست و ناامید شدم

هوفففف خدا

اره میدونم ولی خب من اینو بخاطر این موردش انتخاب کردم ک پاک بود میگف فقط دوتا پارتنر داشتم رفتم تو د ...

درکن میکنم به آدم ضد حال میخوره وقتی تصوری که از یه نفر ساخته خراب بشه بهترین تصمیم رو گرفتی چون با فهمیدنش هیچ وقت کنارش حالت خوب نمی شد ، ولی برای انتخاب های بعدیت بدون هیچ پسری پاک نیست خیلی کم پیدا میشه پسری رابطه نداشته باشه که اونم خانواده ش براش دختر انتخاب می کنند نه خودش

اره میدونم ولی انقد ادعا داشت و خوب بود باهامحتی به ازدواجم فکر میکرد صب تا شب کار میکرد میگف بخاطر ...

ببین گلم، واقعیت اینه که شاید مدت ها به دخترا به صورت رندوم پیشنهاد میداده ولی حالا با تو اشنا شده و واقعا چشمش رو گرفتی. و شاید راست میگفته و واقعا به ازدولج فکر میکرده.

یعنی شاید دروغی توی کارش نیست واقعا.

راجع به اینم که گفته بود برای ثابت کردن خودش به دوستش گفته که رابطه جنسی داشته، اره پسرا از این کارا میکنن ممکنه راست گفته باشه. ولی ایا تو میپسندی که دوستای پارتنرت افرادی باشن که برای ثابت کردن خودش بهشون، بخواد اینجوری رفتار کنه؟

و حب حتی اگر واقعا هم چشمش رو گرفته باشی، میپسندی پارتنرت ادمی باشه که اینجوری انتخابت کرده باشه؟

اره عزیزم میگفتم دیگه پیداش کردم همین تا ابددیدم نه بابا همشون مثل همن دلم شکست و ناامید شدم هوفففف ...

فدای سرت باباااا بعدها با یه آدم بالیاقت ازدواج میکنی انقدر پشیمون میشی که وقتتو صرف این نکبت کردی

درکن میکنم به آدم ضد حال میخوره وقتی تصوری که از یه نفر ساخته خراب بشه بهترین تصمیم رو گرفتی چون با ...

اره میدونم الان همه پسرا با دختر حرف زدن معاشقه داشتن

ولی خب نمیدونم بنظرت کار خوبی کردم تموم کردم؟

ببین گلم، واقعیت اینه که شاید مدت ها به دخترا به صورت رندوم پیشنهاد میداده ولی حالا با تو اشنا شده و ...

اره واقعا قبولش سخته

هی میگم پیتم بدم یه فرصت بدم

نظر تو چیه ؟

اره واقعا قبولش سخته هی میگم پیتم بدم یه فرصت بدم نظر تو چیه ؟

عزیزم بستگی به معیار ها و ملاک های خودت داره. جدا از تمام حرفایی که زدیم، من به شخصه نمیتونم بپذیرم یک پسر، منو اینجوزی انتخابم کنه. ولی اگر برای تو اوکیه، اشکالی نداره