2777
2789
عنوان

چرا پسر های ایرانی فکر بد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 35 پست

منم که به شما پیام میدم نگرش جوانیم مذهبیه همه این مشکلات از تفکیک جنسیتی هست ما جنس مخالف و نمیشناسیم همیشه ذهنمون در گیر همه از نوع توهمش یه جوان مثلا 20 ساله حالا بگیم اونقدر باید سطح فکرش پایین باشه اگر یه خانمی سوالی میپرسه این طور فکر کنه خب این خیلی بده. متاسفانه من یه خاطره دارم از این موضوع براتون مینویسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم برام پیش اومده من قبلا با دختر و پسر رفتارم یکسان بود اما متوجه شدم یکسری پسرها ن همشون فک ک ...

والا اونی که توهم میزنه ترحم برانگیزه واقعا آبروی خودشو میبره! 😂 کسیرو نداشته لابد بهش یاد بده رفتار دیگران رو نمیتونی آنچه خودت آرزوشو داری تفسیر کنی!!!

کلا بهتره زیاد بها ندیم

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
مرسی ک گفتی.موافقم باهات. فعلا گروه نداریم. شایدم هست ولی تلگرام بالا نمیاد برای من.همینکار میکنم

تجربه دارم تاپیکامو بخون یکیشونو بلاک کردم به یکیشونم با اینکه فهمونده بودم اهل دوست پسر نیستم باز پیشنهاد بیرون رفتن داد منم محجبهام

من و دوستم رفتیم یه نمایشی و تاتر شهر تقریبا دوسال پیش یه خانواده آمده بودن خانم و آقایی با دوتا دختر خانم بالای 20 خب وسط مادر پدرشون نشستن مادرشون بغل دست من نشسته بود آنقدر این خانم با صفا بود از این ظرفهای یکبار مصرف توی اون خشکبار ریخته بود بچه هاش و شوهرش نخوردن دختراش که شاکیم بودن تا آخرش و سه تایی خوردیم و گپ زدیم چون طبقه آخر سالن تاتر شهر ردیف آخر صندلی نشسته بودیم نمایش کرگدن سنگین بود شهاب حسینی داد میزد اعصاب من خورد شده بود ما نمایش هایی میرفتیم تو دهه شصت همه کیفیت بالا بوود اون خانم هم هنسن ما بود عین دوساعت و نیم و داشتیم از خاطراتمون میگفتیم آخر خدا حافظی گفتم اگر شما نبودین که ما زودتر بیرون آمده بودیم از سالن باور میکنید این خانم یه حس امنیتی داشت. چرا ما فکر و ذهنمون حربه هنسر ایشون هم من که حواسم بهش نبود خب خانمش میشناسه من سر همین مسائل با خانمم راحت بودم واجازه معاشرت در حد عرف تو خانوادم و میدادم ولی به مردم غریبه خودش حرف نمیزد چون شناخت نیست در حقیقت