2777
2789
عنوان

چرا پسر های ایرانی فکر بد میکنن

527 بازدید | 35 پست

توی دانشگاه، جا نبود ،میخواستم روی صندلی بشینم. همه صندلی ها پر بود. مجبور شدم کنار یه نفر دیگه ک پسر دانشجو بود بشینم. من ترم اول و ایشون ترم ۳ یا ۴ یا ۲ بود. هر چی بود ترم اول نبودن ایشون. چون همکلاسی دخترشون، کنار اون آقا نشسته بود. داشتن با هم حرف میزدن.

چون جا نبود برای نشستن و منم نمیتونم زیاد سرپا وایسم مجبور شدم بشینم اونجا. کار ضروری داشتم توی دانشگاه.

بعدش ک همکلاسی دخترشون، از اونجا رفت، شنیدم ک داشتن یه چیز هایی میگفتن. آخه مجبور شدم از اونا یه سوال در مورد ثبت نام دانشگاه بپرسم.

متوجه شدم ک غیر مستقیم خطاب به من گفتن. یه چیز های شبیه به لاس زدن و.... .

امیدوارم متوجه شده باشید. حتی ظاهر من هم، محجبه هست

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چون تو پیشش نشستی فک کردن داری نخ میدی؟😂

بله دقیقا. بخدا خودم شنیدم یه چیزهایی رو.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فرهنگشون پایینه

کاش مشکل جنسیتی برداشته بشه و دلها پاک و زیبا بشه

مخصوصا مردامون یه سلام کنی پیشنهاد میدن خب چرا همه چیز به پایین تنه ربط میدین بی فرهنگها

خدا تو تنها شاهد غم های منی،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

عزیزم اصلا اینطور نیست انقد محیط دانشگاه ها حتی دانشگاهای کوچیک خوب شده و دیدشون باز شده والا دوساعت ...

بخدا اهل اینچیزها نیستم. ولی چرا خطاب ب من میگن؟؟؟؟؟ من فقط چون جا نبود نشستن اونجا و اینکه کار واجب داشتم

بله مردا همیشهسه قدم جلو ترو میبینن اینو روانشناس میگه

ینی هر حرکت ی خانم رو ی جوری برا خودشون تشبیه میکنن مثلا سوال پرسیدی اون برداشتش میتونه این باشه تو اوکی دادی برا رل زدن

بله مردا همیشهسه قدم جلو ترو میبینن اینو روانشناس میگه ینی هر حرکت ی خانم رو ی جوری برا خودشون تشبیه ...

دیگه اصلا محل نمیدم