2777
2789
عنوان

چرا پسر های ایرانی فکر بد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 35 پست
بله دقیقا. بخدا خودم شنیدم یه چیزهایی رو.

ببین پسرا به ۲دسته تقسیم میشن اونایی ک عادین اونایی ک توهمین مثل حبیب لیسانسه ها😂

تو باید حواست به رفتارت با پسرا باشه و اینکه تو الان هیچ کار اشتباهی نکردی

مشکل از ذهن حبیب گونه اون پسره🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا کلا بخاطر اعتماد به سقفی که دارن توهم زیاد میزنن یکی از فامیلای ما یه آقای ۴۰و خورده ای ساله که سه تا بچه هم داره و معلم هست یه بار توو جمع میگفت بیشتر همکارای خانمم رووم کراشن🤣

جدی هم میگفت 😅

ببین پسرا به ۲دسته تقسیم میشن اونایی ک عادین اونایی ک توهمین مثل حبیب لیسانسه ها😂تو باید حواست به ر ...

درسته.

از ابن ب بعد،تا حد امكان از یه خانم یا دختر سوال میپرسم. آب پسر تا حد امکان هیچی نمیپرسم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

پسرا کلا بخاطر اعتماد به سقفی که دارن توهم زیاد میزنن یکی از فامیلای ما یه آقای ۴۰و خورده ای ساله که ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چ عجب

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یعنی چون تو پیشش نشستی فک کردن داری نخ میدی؟😂

آره یه تیکه تو سریال فرندز هست اشاره به همین میکنه

مرده تایید میکنه این توهمات و هذیانهای خودخواسته شون رقت انگیزه ولی حقیقت داره

بهشون بگی سلام ساعت چنده دوست دارن خیال کنن یک نفر بلاخره بهشون توجه کرده و به لحاظ جنسی جذبشون شده😂

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
آره یه تیکه تو سریال فرندز هست اشاره به همین میکنه مرده تایید میکنه این توهمات و هذیانهای خودخواسته ...

🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂

چه جالب. اولین باره میشنوم

امیدوارم این پسر در حد مرگ عاشقت بشه تو هم محلش ندی مثل سگ پشیمون بشه

من ک اصلا محل نمیدم ب هیچ پسری دیگه.

درسته.از ابن ب بعد،تا حد امكان از یه خانم یا دختر سوال میپرسم. آب پسر تا حد امکان هیچی نمیپرسم

اینکه حضوری سوال کنی بد نیست ولی اگه گروه دارید عمرا برای سوال پی وی پسرا نرو

همون سوال حضوری هم که میپرسی سریع خودشون میان پیشنهاد میدن بهت!!! بماند که محجبه بودن خودش داستانه ازمون عقده دارن انگار من دختر لار یجانی ام مال باباشونو کشیدم بالا😂

در کل تعجب کردم یه عده انکار کردن

پسرا تحت هر شرایطی که باشن فکرمیکنن یه دختر بهشون سلام داده حتما چراغ سبز داده

من ک اصلا محل نمیدم ب هیچ پسری دیگه.

کار خوب تو میکنی امیدوارم همشون عاشقت بشن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اینکه حضوری سوال کنی بد نیست ولی اگه گروه دارید عمرا برای سوال پی وی پسرا نروهمون سوال حضوری هم که م ...

مرسی ک گفتی.

موافقم باهات. فعلا گروه نداریم. شایدم هست ولی تلگرام بالا نمیاد برای من.

همینکار میکنم

آره یه تیکه تو سریال فرندز هست اشاره به همین میکنه مرده تایید میکنه این توهمات و هذیانهای خودخواسته ...

من خودم برام پیش اومده من قبلا با دختر و پسر رفتارم یکسان بود اما متوجه شدم یکسری پسرها ن همشون فک کردن من بهشون دارمنخ میدم و شروع میکردن ب پیشنهاد دادن در صورتیکه من منظور نداشتم

بعد اون رفتارم با پسرا عوض شد کمی جدی تر محتاط تر

الان میگن این دختر چقد خودشو میگیره ولی من ترجیح میدم بگن خودشو میگیره تا تو توهماتشون بگن آویزونه من شده

ولی خب همه پسرا هم اینطور نیستن من بفهممطرف خوبه باهاش خوب رفتار میکنم