2777
2789
عنوان

فامیلای ما اعتقاد دارن زن متاهل نباید شوهرشو تنها بزاره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 82 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که بخواد خیانت کنه کنار زنش هم می کنه و اصلاً به فرض نکنه وفاداری که چون کنارشی کاری نمی کنه چه فایده!!!!

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️

من گاها شب جمعه ها میرم خونه مامانم فردا صبحش شوهرم میاد تا شب اونجاییم بعد میایم خونه باهم بحساب یه شب تنهایی با خانواده میگزرونم

مادرشوهرم داره منفجر میشه میگه توکه میری شوهرت زن خراب میاره خونه(تو یه ساختمونیم و حیاطمون مشترکه😐)

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

شوهر من مقیم خارج طرز فکرش همینه ازدواج کردیم ایران موندگار شد و معتقده هرجا میریم باهم میریم میایم دوستا متاهل باید داشته باشیم ک بتونیم رفت امد کنیم

خونه پدر یا مادر بخوایم بریم باهم میریم و بر میگردیم

منم عادت کردم بنظرم خوبه

سبک خودش هم این مدلی هست .

مردی که بخواد خیانت کنه کنار زنش هم می کنه و اصلاً به فرض نکنه وفاداری که چون کنارشی کاری نمی کنه چه ...

افرین

وقتی دست و پاشو بستی خیانت نمیکنه چ فایده مخم اینه دست و پاش باز باشه نکنه

شرایط اولو ک هیچکس خیانت نمیکنه

مرداگه سالم و نرمال باشه در غیاب همسرش هم متعهد خیلی ها رو میشناسم چند سال بخاطر کار و تحصیل جدا از هم بودن و متعهد به هم ....

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍