2777
2789
اول اینکه به این موضوع فک نکن بعدا تو درست میگی این انتظار و توقع اصلا درست نیست وقتی چندتا خواهر بر ...

ممنون عزیزم ما هنوز بچه نداریم ولی فک کردن به این موضوع روان منو بهم ریخته گاهی وقتها میگم کاش من زودتر از این دختر بمیرم

فامیل همسرتون گفتن که بعد پدرشون شما باید ازشون نگهداری کنید؟ بنظرم از الان به آینده فکر نکنید تا بع ...

نه چیزی نگفتن و چون نسبت فامیلی نزدیک داریم از توقعاتشون مشخصه، مخصوصا موقعی که مادرشوهر فوت کرد، توقع کمک بیش از توانم داشتن منم انجام دادم ولی سر این یکی اصلا دلم نمیره و حوصلشو ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش جدی هست یا فقط حرف زدن رو میگین کند ذهن؟اکر مشکل جدی نداره دنبال همسر بگردین براش

نمیتونه از خودش نگهداری کنه نهایت بشه دوساعت تنهاش گذاشت، غذا پختن لباس شستن نمیتونه ی کم مشکل داره متأسفانه

نمیتونه از خودش نگهداری کنه نهایت بشه دوساعت تنهاش گذاشت، غذا پختن لباس شستن نمیتونه ی کم مشکل داره ...

چقدر بد خدا به دادش برسه گناه داره،ولی تو خونه پدرش بمونه و پرستار بگیرن براش بهتره هم اون راحته هم بقیه

چقدر بد خدا به دادش برسه گناه داره،ولی تو خونه پدرش بمونه و پرستار بگیرن براش بهتره هم اون راحته هم ...

امیدارم ی چیزی بشه هم ما عاقبت به خیر بشیم هم اون، اصن فقط حس ترحم نسبت بهش دارم و گرنه خيلي حوصلشو ندارم

امیدارم ی چیزی بشه هم ما عاقبت به خیر بشیم هم اون، اصن فقط حس ترحم نسبت بهش دارم و گرنه خيلي حوصلشو ...

من هم تحمل ندارم ،البته از اینکه خودم هم سربار باشم خوشم نمیاد ،به بچه هام میگم اگر از پا افتاده شدم و قدرت ذهنی هم از دست دادم حلالتون نمیکنم منو ببرین تو خونتون پیش عروس یا داماد ،خانه سالمندان ببرین یا پرستار تو خونه خودم

من هم تحمل ندارم ،البته از اینکه خودم هم سربار باشم خوشم نمیاد ،به بچه هام میگم اگر از پا افتاده شدم ...

خودمم واقعا معذبم خونه کسی برم بمونم اصلا راحت نیست حس سربار بودن دارم حتی به عنوان مهمون

پدرشوهرت باید یه بخشی از خونه رو به نامش بزنه و سرمایه براش کنار بذاره

اینجوری از پول خودش براش پرستار بگیرید نگهش داره

البته اگه خواهر برادرها و نامادری چشم طمع به اموال این بنده خدا نداشته باشن 🫠

انشالله پدرش تاآخر عمر اون بنده خدا زنده باشه فکر بد نکن اتفاق می افته نهایت چیزیم شد تنها بمونه تو اون خونه اموال تقسیم نکنن یعنی نمیتونه تنهایی زندگی کنه؟توان ذهنیش دراون حد نیست؟شما و خواهرشوهرت بهش سر بزنین؟اگر نیست باید ماهی پیش یهکی از خواهر برادرا باشه شهری دیگم خونه بقیه ماهی یه بار بره بمونه چه اشکال داره ؟

اوووه خواهر من تا اونموقع خدا کریمه

ولی خوب از الان حواس ات باشه کسی حرفش رو انداخت و همچین چیزی گفت بگو تنهایی که نمیشه با تقسیم بشه نگهداریش

گفتن فامیلی بگو اصلا ربطی نداره

و توضیح بیشتر هم نده و بحث هم نکن ،مختصر و قاطع بگو تا حتی حرفش هم سر زبون ها نیفته