2777
2789

مسلما خونه دامادای دیگه مخصوصا اگه غریبن نمیتونه بره شماهم حق داری نتونی در درازمدت پذیراش باشی ب نظرم از همون اول بره آسایشگاهی جایی برا خودشم بهتره

لطفا نیایید بخورینم آدم اینروزا اعصاب خودشم نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه به این موضوع فک نکن

بعدا تو درست میگی این انتظار و توقع اصلا درست نیست وقتی چندتا خواهر برادر دیگه داره خواهر برادر الویت بیشتری دارن تا شما اگه همچین اتفاقی افتاد به همسرت بعدش بگو مهربونی باهاش صحبت کن بگو نمیتونی هم مراقب این باشی هم مراقب بچه ها هم روحیه خودت خوب باشه تازه اونجا باز از نظر اتاق خواب هم تو فشارید نمیتونید هرموقع خواستین انجام بدین درسته با بچه هم سخته ولی با وجود یه زن بزرگ بیمار سخت تره

اگه فک میکنی همسرت قبول نمیکنه حتما از مشاور کمک بگیر اون بهت راه حل بده این راه حل رو تو ذهنت داشته باش و دیگه هم بهش فک نکن

فامیل همسرتون گفتن که بعد پدرشون شما باید ازشون نگهداری کنید؟ بنظرم از الان به آینده فکر نکنید تا بعدها که چه اتفاقی میخواد بیوفته شاید خواهرشوهرای دیگتون بخوان ازشون نگهداری کنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نه برای چی شما بخوای نگهداری کنی؟ اون خونه همونقدر که جای نامادری هست جای اون دختر هم هست

نامادری از همین الان مشخصه ارثو ببره و مهريه رو هم بگیره جداشده رفته خودشم حوصله این دخترو خیلی نداره

بهتره همچین افرادی به بهزیستی سپرده بشن.. با همسرت حرف بزن که انتظار نداشته باشن چون واقعاا سخته

متاسفانه لطف زیاد وظیفه میشه من موقعی که مادرشوهرم فوت کرد خیلی کمک حالشون بودم ولی الان دیگه عاجزم و بیزار

زندگیتو کن هرکی نگران اینکه کی نگهش داره یا ب فکر ثوابشه ،خودش ببره نگهداره ثوابش برای اون بشه

والا شاید یکی از خواهراش براي چند روز مايل باشه ولی بقیه نه، چون شهر دیگه هم هستن براشون اهمیتی نداره یا شوهراشون شاید اجازه نده، متاسفانه خواهر شوهر بزرگه هم یجورایی برخورد میکنه که انگار وظیفمه

مسلما خونه دامادای دیگه مخصوصا اگه غریبن نمیتونه بره شماهم حق داری نتونی در درازمدت پذیراش باشی ب نظ ...

واقعاااااا راس میگی مخصوصا منکه خیلی اهل مهمونی نیستم خسته میشم اینم عین مهمون میشینه ازش پذیرایی کنی