ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهرزاده من معلم زبان متوسطه هست میگفت از دست مدیرمون عاصی شدم دخترها خودشون درس نمیخونن میرن شکایت به من نمره نمیده اونم میگه بیا برگه رو نشون مدیر میدم خودش ساکت میشه
از همه بدتر میگفت کلی خودکشی داشتیم تو این مدرسه😔
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
عزیزم بد به دلت راه نده اتفاقا خیلی شغل قشنگیه من دوتا از دوستام الان تو دانشگاه با هم هستیم یک بچه دوساله هم داره و باردار هم هست ولی خداروشکر با شرایط کاملا اوکیه با اینکه ابتدایی هم هست
و اینکه داخل سایت خیلی مخالف معلم ها هستن برای همین اون پست رو گذاشتم ی موقع بد به دلت راه ندی❤️
و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)
خب مدرسه فضای مسمومی میگیره مگه خواهرزاده من چند سالشه خودش مجرده اونم دچار افسردگی میشه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!