2777
2789
از کاربرای اینجا خیلییی دلم گرفته تا دو کلمه حرف مخالف میزنی شروع میکنن فحش دادن تا میفهمن معلمی میک ...

معلم خوب پایه های جامعست

و معلم ها بسیار آدم های شریفی هستن🫀

نگران نباش ی جمله جالب خوندم

نوشته بود

طرف میره دکتر ۴۰۰ ویزیت میده هزار تا فحش میده به دکتر

بعد میره ارایشگاه راحت ۳ تومن پول میکشه به ارایشگر هم میگه X جون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ابتدایی را اصلا حاضر نیستم برم. مخصوصا اینکه بغیر پنج شنبه جمعه هر روز میرن مدرسهولی دبیرا یه تو ...

تازه توی ابتدایی همش با والدین درگیری هی زنگ میزنن پیام میدن پا میشن میان مدرسه

ولی توی دبیری اصلا والدینو نمیبینی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
عزیزم هر کسی اینجا به اندازه عقلش حرف میزنه دلخور نشو حقیقتا تحمل ۶۰ تا بچه یا۱۰۰ خیلی سخته ولی همی ...

قربون مهربونیت خوشگل خانوم😍❤️

انشالله خیلی زود همکار بشیم و به جمعمون اضافه بشی

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

عزیزم بد به دلت راه نده اتفاقا خیلی شغل قشنگیه من دوتا از دوستام الان تو دانشگاه با هم هستیم یک بچه ...

عزیزم بنظرت میتونم بعدش خونه زندگیمو بچمو جمع کنم من بیشتر نگران اینم

بکشین بیرون از معلما چتونه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

معلم خوب پایه های جامعستو معلم ها بسیار آدم های شریفی هستن🫀نگران نباش ی جمله جالب خوندمنوشته بود طر ...

چقدر حس خوب بهم دادین ❤️

خدارو به خاطر وجود همچین آدمایی شاکرم شماها هستین که دنیا رو قشنگه کردین❤️

براتون بهترینا رو آرزو میکنم

خب مدرسه فضای مسمومی میگیره مگه خواهرزاده من چند سالشه خودش مجرده اونم دچار افسردگی میشه

نه دیگه معلمی باید اونا رو هم هدایت کنه ببین الان رو خانواده ها فشار رو بچه خالی میکنن دست خودشون نیست حالا یکی تحملش بالاس یکی نه

یکی خودکشی کنه باید معلم اون فضا مدیریت کنه وگرنه بچه ها راه فرار. رو تو خودکشی میبنینن

چقدر حس خوب بهم دادین ❤️خدارو به خاطر وجود همچین آدمایی شاکرم شماها هستین که دنیا رو قشنگه کردین❤️بر ...

تا عمر دارم یکسری معلم هام رو نمیتونم فراموش کنم خیلی تاثیر گذار هستن🫀

عزیزم بنظرت میتونم بعدش خونه زندگیمو بچمو جمع کنم من بیشتر نگران اینم

اره بابا اگه دبیر باشید که یک روز در هفته تعطیل هم هستین به غیر از پنجشنبه و جمعه و اگر ابتدایی باشین ساعت ۱۲ تعطیل میشین و خیلی راحت به همه کاراتون میرسین

از این بابت نگرانی ای نداشته باشین ❤️

منم اولش نمیخواستم برم ولی انقدددد خانواده اصرار کردن اومدم فرهنگیان توی تاپیکام نگا کنی هست ولی خدا ...

من حتی امسال هم برای کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم:(

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.