2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختی کار؟

مگه سختی کار داریم ما؟

نمیدونین که مدام بخور و بخواب هست و تو خونه ها لم دادیم ؟

تازه حقوقمون هم این همهههه زیاده باهاش تونستیم چندتا ویلا توی امریکا دربست بخریم

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

من متوسطه اول تدریس دارم

بچه ها خیلیبی شلوغن و جیغ جیغ میکنن جوری که صدابه صدا نمیرسه ساکتشون کنم. سردرد میگیرم از صداهاشون

بعضیا توی سن بلوغ گستاخ و لجبازن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
معلم نیستم ولی زیاد شنیدم که بچه ها و والدین بهشون فحش میدند خانوادگی وحشی و بی ادب شدند. خدا بهشون ...

توی ی تاپیک همین امروز شاهدش بودم

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

همینکه طفلکا باید کم کم ۱۲۰ دانش اموز دو در طول یک روز تحمل کنن و ۴ زنگ یک درس رو تکرار کنن واقعا از اعصاب خوبی برخوردارن ، من دبیر باشم دیوونه میشم از دست بچه ها

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

معلم نیستم ولی زیاد شنیدم که بچه ها و والدین بهشون فحش میدند خانوادگی وحشی و بی ادب شدند. خدا بهشون ...

😐 فکر نکنم . اون منطقه شاید خیلی بی فرهنگن جا ما اینجوری نیست مگه تک و توکی

من متوسطه اول تدریس دارمبچه ها خیلیبی شلوغن و جیغ جیغ میکنن جوری که صدابه صدا نمیرسه ساکتشون کنم. سر ...

وای چقدر سخت ابتدایی فکر کنم بهتره .

شما به بچه خونه زندگی میرسیدن؟