2777
2789
سختی کار؟مگه سختی کار داریم ما؟نمیدونین که مدام بخور و بخواب هست و تو خونه ها لم دادیم ؟تازه حقوقمون ...

وای منم بخاطر همین از فرهنگیان انصراف دادم همش میگفتن دبیری که چیزی نیستتت

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزاده من معلم زبان متوسطه هست میگفت از دست مدیرمون عاصی شدم دخترها خودشون درس نمیخونن میرن شکایت به من نمره نمیده اونم میگه بیا برگه رو نشون مدیر میدم خودش ساکت میشه

از همه بدتر میگفت کلی خودکشی داشتیم تو این مدرسه😔

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

منی که میخوام بشم😂🥲

عزیزم بد به دلت راه نده اتفاقا خیلی شغل قشنگیه من دوتا از دوستام الان تو دانشگاه با هم هستیم یک بچه دوساله هم داره و باردار هم هست ولی خداروشکر با شرایط کاملا اوکیه با اینکه ابتدایی هم هست

و اینکه داخل سایت خیلی مخالف معلم ها هستن برای همین اون پست رو گذاشتم ی موقع بد به دلت راه ندی❤️

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

😅😅😅 عزیزم چه دل پری

از کاربرای اینجا خیلییی دلم گرفته

تا دو کلمه حرف مخالف میزنی شروع میکنن فحش دادن

تا میفهمن معلمی میکوبنت

هی دلم میخواد نیام سایت ولی باز نمیشه

باید مهد بزاریش یا پیش مادر یا مادر شوهرت نگهش داری .. طول می کشه تا عادت کنی چه طور همه چیزو مدیریت ...

اره مهد باید ببرم ولی کاش مامانم میتونیست نگهش داره یه دلشوره دارم نمیدونم ارزش داره یا نه

وای منم بخاطر همین از فرهنگیان انصراف دادم همش میگفتن دبیری که چیزی نیستتت

منم اولش نمیخواستم برم ولی انقدددد خانواده اصرار کردن اومدم فرهنگیان توی تاپیکام نگا کنی هست

ولی خداروشکر الان راضیم و به بچه ها کلی علاقه پیدا کردم

وای چقدر سخت ابتدایی فکر کنم بهتره .شما به بچه خونه زندگی میرسیدن؟

وای ابتدایی را اصلا حاضر نیستم برم. مخصوصا اینکه بغیر پنج شنبه جمعه هر روز میرن مدرسه

ولی دبیرا یه روز تو هفته تعطیلی بیشتر دارن.

بله، شبا ناهار فردا را درست میکنم، آخر هفته ها تمیزکاری خونه، زندگیم نظم داره بخاطر شغلم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
حیف نبود. من دارم با بچه براش میخونم

آخه دبیری شیمی و زیست شناسی که نبود دبیری علوم تجربی اینا آورده بودم:(((((

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

از کاربرای اینجا خیلییی دلم گرفته تا دو کلمه حرف مخالف میزنی شروع میکنن فحش دادن تا میفهمن معلمی میک ...

عزیزم هر کسی اینجا به اندازه عقلش حرف میزنه دلخور نشو

حقیقتا تحمل ۶۰ تا بچه یا۱۰۰ خیلی سخته ولی همین که از بیکارای این سایت یه سرو گردن بالاتری به پا حسادتشون بزار

خودکشی ممکنه از طرف خانواده باشه به معلم چه

خب مدرسه فضای مسمومی میگیره مگه خواهرزاده من چند سالشه خودش مجرده اونم دچار افسردگی میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!