2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 146 پست
اگر میتونی مهاجرت کن کلا برای آینده بچهو بچه دار بشو اگر همسرت هم خوبه

نه شرایط مهاجرتوندارم

یعنیمطمئنم همسرم اصلااا قبول نمیکنه

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

به شخصه معتقدم نه در ایران که در جهان فرزند آوری بسیار بسیار نا درست هست به هزاران دلیل به همین خاطر ...

لعنت به جبر جغرافیایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😢😢مرسی از راهنماییتونبخدا انقدددد دلممیگیره وقتی میبنمنوددرصد ادمای اطرافممیگن پشیموننمنم شکم به ...

امیدوارم بعدها پشیمون نشین

چون اینهایی که روی تصمیم شما اثر گذاشتن بعدا هیچکدوم مسئولیتش را به عهده نمیگیرن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
امید به خدا ایمان به خدایی که هست قوی باش نصفه راهور رفتی من رفتم جراح زنان مرکز ناباروری خدایا همی ...

اره توکلم به خدا وبزرگیشه که دست منوهمه ی کسایی مثل من که آرزوی. مادر شدن در آغوش کشیدن نوزادی از وجود خودشونو دارن

بگیره❤️

اره میبینی چقد هزینه ها هنگفته

دلم میسوره واسه پولایی که میتونست خرج خوشیمون شه

خرج دکترا میشه

خرجی که اصلا نمیدونی میشه نمیشه...

شرایط خیلی خیلی بده و شما فرق داری کلی هزینه کردی دارو خوردی زحمت کشیدی بنظرم ادامه بده

توکل به خدا

نه حتما نباید انتقال بدم

جنینام تو فریزه

تا ده سال هم میشه نگهشون داشت

التماس دعا❤️🙏

امیدوارم بعدها پشیمون نشین چون اینهایی که روی تصمیم شما اثر گذاشتن بعدا هیچکدوم مسئولیتش را به عهده ...

اگه ایشون بچه دار بشن و بعد ها بچشون امنیت نداشته باشه و هزار جور فکر و خیال لابد حتما شما میای مسئولیتش و به عهده میگیری ؟!

بچه فقط دو سال نیست که بگی دولت پول میده برای پوشکش ، بچه آینده تامین شده میخواد نه اینکه بیاد بیوفته توی زنگی بخور و نمیر به طوریکه نتونه لباس های آنچنانی بگیره یا با ماهی پنج تومن زندگی کنه ولی اگه مطمئنی میتونید همه نیاز هاش رو به بهترین نحو تامین کنید و آینده خوبی داشته باشه و هیچوقت در هیچ چیز براش کم نذارین بچه بیارید چرا که نه

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

و منی که با ای وی اف بعد از اینهمه انتظار و درمان صاف این ماه باردار شدم خخخخخ

دیشب به شوهرم میگم حالا خانواده هامون بفهمن نمیگن اینا چرا اینکار رو کردن

آخه اونا که نمیدونن ای وی اف بوده و همه چیز نامشخص

خداروشکر روزی هزار بار شکر میکنم بابت مثبت شدنم ولی خب همه چیز یهو بهم ریخت توی همین ماه

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
بچه بیار از وجودش لذت ببر روزگار ازعهد ازل همین بود مغولان عربها. به ایران حمله کردن یعنی همه زنها ن ...

اگه بچه فقط ماهی سه چهار بار بتونه گوشت بخوره و توی فقط بزرگ بشه هم مشکلی نداره؟؟ مگه بچه عروسک شماست که باهاش بازی بکنید؟ تو داری یه زندگی رو که خوش نمیخواسته وراد این دنیا میکنی ، گناه تباه کردن آینده خیلی بیشتر از سقطشه

پسر جون پول اون دیتی که میخوای دنگی دنگی حساب کنی با دوست دخترت پول یه دونه از لوازم آرایشاشم نیست.

هیچوقت نمیتونم درک کنم چطور میشه یه نفر اینجور مسئله ای رو توی نی نی سایت نظرسنجی ومشورت کنه با یه عالمه کاربر 16ساله!

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
دیگه از افغانستان بدتر میخوایم بشیم ...اونا امید به زندگی دارن ...چرا همیشه به بدتر فکر میکنید اصلا ...

اخه اوناهم اشتباه میکنن چندنسلو بدبخت کردن به دنیا اوردن

الان یه افغانی خوشحال وشاد داریم اصلا؟؟؟

نه عزیزم ما طبیعی بچه دار نمیشیم که بخواد اسپرم اسیب ببینه

چندماه پیش فریز کردیم جنینارو

ولی اره درست میگید حق با شماست ❤️واقعا نمیشه گفت چی در انتظاره...

ان شالله دنیا جای بهتری شه واسه زندگی❤️🙏

بچه فقط دو سال نیست که بگی دولت پول میده برای پوشکش ، بچه آینده تامین شده میخواد نه اینکه بیاد بیوفت ...

چی فرمودین؟

همه ی نیازاشو تامین کنی!

هیچوقت درهیچی براش کم نزارین!!!

یذره مباحث روانشناسی وتربیت کودک رو دنبال کنید

والا اینی که شما میگی کمرهمت بستن برای نابودیه بچه اس

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

اوه ب حرف اینجا باشه باید همین الان سرمون رو بزاریم زمین بریم بمیریم هممون

دلار 0ند برابر شده تورم وحشتناکه ولی آدم به امید زنده هست

هرچی بشینی ی گروه جنگه فلان فقط اعصاب خودت خراب میشه

واصح بهت بگم طرف داره همه غلطی میکنه باشگاه شو میره کافه اشو میزه خوش گذرونی میکنه ارایشگاهشو میزه بعد میاد اینجا بهبقیه پالس منفی میده

اگه بخوای خیلی خیلی منطقی به زندگی نگاه کنی باید همین الان بریم دو جب قبر بخریم بریم توش بخوابیم چون دنیا پراز بی عدالتی وفقر وجنگه

شما ک مشکل داری برا بچه دار شدن بنطرم زودتر اقدام کن برای بچه دارشدن حداقل یکی بیار چون اگه پشیمون بشی مخصوصا ک مشکل داری معلوم نیست دیگ بتونی بچه دار بشی به فرض شرایط خوب بشه ممکنه شما دیگ نتونی

من خودم ivfکردم همه چیز جنین نیست بدن خودتم باید جواب بده

پدر مادرای ما ناآگاه بودن بچه هاشون پر از تروما واسیب روحی میشدن

الان ک خوشبختانه ما دیگ خیلی آگاه شدیم در حد توان سعی میکنیم زندگی خوبی برا بچه هامون تهیه کنیم

ببین این از من داشته باش بچه ها بیشتر از هر چیزی نیاز به توجه وحمایت و محبت پدرمادر اشون دارن یعنی از اون نظر اوکی بشن دیگ بقیه چی اشون اوکی میشه کم کم

همه میدونن تو چ شرایطی هستیم ولی نباید امید رو از دست بدیم