2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 146 پست
اخه فقط مهم نیست که ما دستمون به دهنمون برسهوضعیت کل جامعه خیلی بدهوگرنه مثلا من خونه ی خوب ،ماشین خ ...

همه چی بد ظده اما همه خونه و ماشینشون رو که دارن این همه نا امیدی خوب نیست فقط جنگ نشه بقیه مشکلات حل میشه

عزیزم منم توی شرایط شمام و وقت IUI داشتم که کنسل کردم ، اما میدونم این پروسه ، این دکتر رفتن ها و اومدن ها ، اون قرص های هورمونی که زندگی آدم رو کلا تحت تاثیر خودش قرار میده ، اون سونوگرافی های پشت هم چقدر توی روحیه ی آدم تاثیر میذاره ، و همه ی اینا به کنار هزینه های انجام شده هم به کنار .
منم ایشالا بعد عید میرم جدی دنبالش ، هم سن خودم هم سن همسرم داره میره بالا و تا الانم وایستادم که شرایط بهتر بشه اما نشد امیدوارم آینده ی درخشانی در انتظارمون باشه که بچه هامونم بتونن خوب زندگی کنن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم چندین سال منتظر بچه مبا این وضع تنها چیزی که فعلا دارم بهش فکر میکنم و شکر میکنم همینه و ف ...

چقد سخته واسه نداشتن چیزی که سالهاست آرزوی داشتنشو داریم

شکر میکنیم😔

ههههی

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

بعضیا را زیادی جو گرفته ،همش که نباید همه چی گل و بلبل باشه بعد بچه بیاد مهم اینه که پدرو مادر با مح ...

همه میدونن بچه باید کمی سختی بکشه ولی قرار نیست شکنجه بشه!

ویزیت پزشک شده یک میلیون و دویست. یه لباس خیلی ساده نوزادی یک میلیون. آشغالترین شیرخشک ایرانی با نرخ سهمیه ای که دونه دونه با زجر میدن ۳ میلیون تومن بوود و الان احتکار کردن معلوم نیست میخوان به چه قیمتی بدن. مصرف یه ماه پوشک حداقل ۳ میلیون. همین از پایه حقوق وزارت کار بیشتره میخواید به نوزاد بگید سختی بکش شیر نخور و ب... زیر خودت که قوی بار بیای؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تماشا چي نيستاين چيزا به عقل ما راهي نداره

چرا نیست؟پس چرا کاری نمیکنه؟این همه ظلمبه نا حق میشه

نمیبینه خدا...

مگه ما بنده هاش نیستیم

نباید دستمونوبگیره؟

نیار عزیزم نیار.الان اصلا شرایط بچه اوردن نیست.از فردای خودمون خبر نداریم چه برسه به بچه.من خودم غلط ...

😔😢😢مرسی از راهنماییتون

بخدا انقدددد دلممیگیره وقتی میبنمنوددرصد ادمای اطرافممیگن پشیمونن

منم شکم به یقین تبدیل شد

اگه یکدرصد میخواستم بعد از عید برمدنبالش

دیگه تاوقتی درست نشه هیچ کاری برای بجه دار شدن نمیکنم هیچ کاری

اسی من دقیقا تو شرایط توام ماه بعد میرم انتقال یکبار دیگ هم مثبت شدم و سقط شده پر حسرت بچه هستم مهم تر همه اینک استرس سن بالا هم برای من اضافه کن ینی کاش میمردم و تو این شرایط نبودم دوراهی استرس و ترس چقدر بیچاره هستیم کاش حداقل طبیعی باردار میشدیم

😔😢😢مرسی از راهنماییتونبخدا انقدددد دلممیگیره وقتی میبنمنوددرصد ادمای اطرافممیگن پشیموننمنم شکم به ...

من پسرم سال ۹۷دنیا اومد.ببین من فکر کردم وضع مالی خوب شرایط روحی روانی خوب مسئولیت پذیر بودن کافیه.اگه یک درصد این روزا رو میدیدم حتی احتمال کرونا رو میدادم غلط میکرد یه طفل معصومو بیارم تو این جهنم.الان هنوزم شرایط مالیمون خوبه شرایط روحیمون خوبه اما امان از این نامعلومی امان از این شرایط.مدام استرس اینو دارم اگه قحطی بشه چی اگه شرایط افتضاحتر از این بشه.از فکرو خیال دارم دیوونه میشم اگه بچه نبود اینقدرم فکروخیال نبود میگفتم به درک چه بمونیم چه بمیریم فرقی به حالمون نداره اما الان مدام استرس بچمو دارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من خرداد باردار بودم و توی چند روز جنگ اینقدر استرس کشیدم که رشد بچه کم شد و با وزن پایین به دنیا او ...

واقعا ممنونم از راهنماییتون❤️

خدا بچتونو حفظ کنه عزیزم

امیدوارم انقد شرایط اروم و خوب شه که هیچکس غصه ی مهاجرت عزیزاشونخوره

مگه همه چی پدر مادر خوبه؟بچه آینده میخواددلش میخواد تو کشوری رشد کنه که هر لحظه تنش نلرزههر روز استر ...

دقیقا منم به همینا فکرمیکنم و پشیمون میشم

میگم باید استرس اینوداشته باشم که بچموسالمبفرستم از خونه بره سرکار مدرسه دانشگاه وندونم بعدش خودش میاد یا جنازه ش..😔

یا حسرت سوار شدن به ماشین خوب

زندگیخوب

به دلش بمونه

بعضیا را زیادی جو گرفته ،همش که نباید همه چی گل و بلبل باشه بعد بچه بیاد مهم اینه که پدرو مادر با مح ...

اخه میدونی من نظرم اینه بچه میاریم که شادوخوشبخت زندگی کنه نه که سختی بکشه

اپن با پای خودش نمیاد که

تصمیمماعه که به این دنیا بیاد..

عزیزم این دنیا شرایط هزار هزار برابر بدتر از این به خودش دیدهخدا هیچوقت نگفته تضمین میدم زندگی راحت ...

همیشه این نوشته که خدا گفته من انسانها در سختی افریدمو

مرور میکنم ومیگم چرا اخه

خب نمیافرید

مجبورنبودکه اخه

میدونم چقدر سخته که بخوای به راحتی چیزی رو رها کنی که این همه دنبالش بودی ولی من خودم به شخصه دوست ن ...

خیلی سخته واقعا خیلی

جدا از هزینه هایی که میتونستم باهاش به هزار تا کارو خواستم برسم

واقعا از لحاظ جسمی همداروهام اذیتم کرد...

ولی دقیقا منم اصلاااا نمیخوام بچه ای که با هزار سختی از خدا داشتنشومیخوام

توزندگیش اذیت شه

بابت همین دارم تمام جوانبشو میسنجم

عزیزم اصلا نیار تو این شرایط هم به ضرر خودته هم بچه بزار اوضاع آروم بشه حداقل

اره درسته دارم سبک سنگین میکنم

اخه انتقالم برای اردیبهشت میفته

وگمون نکنمتااونموقع چیزی درست شه