2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 146 پست
چقد حسرت همه چیزو به دلامون گذاشتن😔😔

برو عزیزم زندگی ادامه داره فکر میکنی توقف میکنه نه زندگی همینه من همسرم بحبوحهی جنگ به دنیا اومدن زندگی درجریان....نینیسایتی ها خیلی ناامیدن تا بوده همین بود مگه دوتا جنگ جهانی شد نسل انسان متوقف شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه با شرایط زندگی خودت تصمیم بگیر کار درستیه یا نه شرایط روحی هر دوتون امادگیتون شرایط مالی رفاهی

اینکه میتونید تا ۲۰ سال هزینه های بچه رو عهده دار بشید!!

رابطه و زندگی مشترکتون چطوره!! و....

حتی اینکه بچه چندمتونه تو این دوراهی تصمیم گیری نقش زیادی داره

شخصا میگم بچه دوم سوم اشتباهه

من بچه اولیه و تازه ازدواج کردم و شرایط زندگیم شکر خدا خوبه و حدااقل یدونه بچه رو میتونم تامین کنم

پس تا یکسال دیگه تصمیم دارم اقدام کنم چون بشدت نیاز مادر شون رو در خودم میبینم

و میدونم که میتونیم والد خوب امن و آگاهی بشیم و تمام تلاشم رو از الان دادم میکنم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

ب نظر من هر کس باید وضع وزندگی خودش رو ببینه توانش رو داره بچه دار بشه توانش نداره نشه ی موضوع کلی ...

اخه واقعا به توان مالی شخص نیست

وضعیت کلی جامعه خرابه

اقتصاد

امنیت.

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

مشکل همین جاستخانواده فکر میکنه بهترین زندگی و برای بچه ساختهدر حالی که یه بار نرفته شخصا ازش بپرسه ...

به بچه باشه که همش ناراضیه😁مخصوصا بچه های الان ما خیلی قانع بودیم

پسرهام کوچیکن یکی یازده سالشه

یکی هفت سالشه

از الان روشون کار میکنن گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون

آیندشون هم تامینه فکر آینده ندارم براشون

چرا نباید راضی باشن.تا حالا کم نذاشتیم براشونالبته من تابع خواسته های بچه نیستم خونه ما قانون داره گ ...

بله قطعا همین طور که شما میگین الانی ها یه بچه تن پرور لوس فقط میخوان تربیت کنن

من امروز بی بی چکم مثبت شد توکل به خدا

عزبزم بسلامتی دل خوش😍❤️

ان شالله پاقدم فرشتهکوچولوتون انقددددد خووووب باشه که همه چقزدرست شه

عزبزم بسلامتی دل خوش😍❤️ان شالله پاقدم فرشتهکوچولوتون انقددددد خووووب باشه که همه چقزدرست شه

انشالله عزیزم

فعلا که با خودش بارون آورده و شهر رو حسابی تمیز کرده

انشالله که همه چیز درست میشه و آرامش برمیگرده

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

اخه واقعا به توان مالی شخص نیستوضعیت کلی جامعه خرابهاقتصادامنیت.

الان خرابه تا چند سال دیگه درست میشه اما ممکنه ما فرصت باردار شدن رو برای همیشه از دست بدیم اگه سنت بالاست عقب انداختن این موضوع اشتباه محض هست که خیلی پشیمونی بدنبال داره

بچه بیار از وجودش لذت ببر روزگار ازعهد ازل همین بود مغولان عربها. به ایران حمله کردن یعنی همه زنها ن ...

اخه واقعا میترسم بچم چندسال دیگه بگه این چه جنایتی بود درحق کن کردی

باز ماها درسته الان جوونیمون داره با استرس گرونی میگذره ولی لااقل بچگی خوبی داشتیم

میترسم حتی بچم ؛ بچگیشم با غصه استرس بگذره

بچه خیلی هم خوبهمن دوتا دارم واقعا اگه اعصابم جواب میداد یکی دیگه میاوردمیکم خرج پوشکت زیاد میشهاونم ...

مرسی از نظرتون😘❤️

خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه❤️

اخه واقعا فقط بحث پوشک نیست

همه چیز سر به فلک کشیده

ازاون کذشته این همه کشتوکار😔ناامنی

ادم میترسه بخدا😔😔

بعدما مشکل داریم طبیعی بار دارنمیشم

باید ای وی اف کنم

اینسری نزدیک۶۰۰تومن خرجکردیم

حالا هزینه ی انتقال و داروهام موند بعد از عید اونم خیلی میشه

نگرانش نباش دستتون به دهنتون وقتی برسه نگرانی دیگه نباید داشته باشین