2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 138 پست
منم یکسال و خورده ایه درگیر اقدام هستم💔، همچنان بازم دلم میخواد باردار بشم.

واقعا عشق واجساس نیازیه که خدا تودل همه ی زنا گذاشته

حس خیلی قشنگیه مادرشدن

حیف که ازمون دریغ شده

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

قصد دخالت ندارم اما شما مطمئنید که بچه هاتون از زندگیشون راضی هستن ؟

چرا نباید راضی باشن.تا حالا کم نذاشتیم براشون

البته من تابع خواسته های بچه نیستم خونه ما قانون داره

گوشی و ps5هروقت رفتن سرکار خودشون بخرن

بقیه چیزارو بهترین براشون آماده میکنیم.البته اگه صلاحشون بدونیم...باز بستگی به خواستشون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیللللی زیاد دچارسردرگمیم

بعضیا را زیادی جو گرفته ،همش که نباید همه چی گل و بلبل باشه بعد بچه بیاد

مهم اینه که پدرو مادر با محبت و صبور باشن ،بچه را با محبت و نهایت صبوری بزرگ کنن

شرایط مادی مهم هست ولی اینکه الان میگن بچه نباید هیچ سختی بکشه اشتباهه

آدما از دل همین سختی ها رشد میکنن،بچه های نازنازی که هیچ سختی نکشن بعدها که بزرگ میشن با کوچکترین مشکل خودکشی میکنن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
پس چرا خدا نمیبینه وضعیت معاش مردموجوونای دسته گلمون که پرپرشدنچرا خدا حواسش بهمون نیست اخه😔

عزیزم این دنیا شرایط هزار هزار برابر بدتر از این به خودش دیده

خدا هیچوقت نگفته تضمین میدم زندگی راحت داشته باشید توی دنیا

از اول هم گفت برای آزمایشه

ما باور نداریم ، ذات دنیا و زندگی رو نمیخوایم بپذیریم

من جای تو بودم به جای این حرفای ناامید کننده در مورد خصوصی ترین مسئله ی زندگی تو نی نی سایت با همسرم ...

وا😐😐😐

همفکری از همجنسای خودمکه تجربه شودارن چه ایرادی داره

عجبا

وای خداااافکرشم ادمو نابود میکنهمخصوصا منی که بااااا هزار بدبختی دارم مادر میشمای وی اف واقعا خیلی س ...

میدونم چقدر سخته که بخوای به راحتی چیزی رو رها کنی که این همه دنبالش بودی

ولی من خودم به شخصه دوست ندارم یه تیکه ای از وجودم که بچم باشه این همه سختی بکشه

چقد حسرت همه چیزو به دلامون گذاشتن😔😔

اگر میتونی مهاجرت کن کلا برای آینده بچه

و بچه دار بشو اگر همسرت هم خوبه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

به شخصه معتقدم نه در ایران که در جهان فرزند آوری بسیار بسیار نا درست هست به هزاران دلیل

به همین خاطر با همسرم توافق کردیم و بچه نخواستیم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
😔😞😞😢😢

امید به خدا ایمان به خدایی که هست قوی باش نصفه راهور رفتی من رفتم جراح زنان مرکز ناباروری خدایا همینجوری مردم ۶۰ملیون کارت بکش ۷۰تومن بکش یعنی آقاهه مات مونده بود و خیلی ها

چرا نباید راضی باشن.تا حالا کم نذاشتیم براشونالبته من تابع خواسته های بچه نیستم خونه ما قانون داره گ ...

مشکل همین جاست

خانواده فکر میکنه بهترین زندگی و برای بچه ساخته

در حالی که یه بار نرفته شخصا ازش بپرسه مشکلی نداری ؟ راضی ای ؟

فقط یه طرفه نظر میدن

میدونستی خیلیا داشتن از سر کارشون برمیگشتن خونه بدون دخالتی تو هیچ چیزی که کتک خوردن و کشته شدن؟ دوس ...

😔😔😔

همینا رودیدم وشنیدم واز غصه دق کردم و کاری از دستم برنیومد

هرروزمیگم بمیرمبرای مادروپدروخواهروبرادروهمسراشون 😔😔😔😔

خدا فقط لعنتشون کنه همین

از آینده میترسمخیلللللی میترسماگه وضعیتمون بدتر شه چی...

دیگه از افغانستان بدتر میخوایم بشیم ...اونا امید به زندگی دارن ...چرا همیشه به بدتر فکر میکنید

اصلا شما بااین حجم استرس اسپرم رو میکشید

ریلکس باشی جواب میگیری...

توکل بخدا کن ما بچه جنگیم مادروپدرامون مارو توجنگ بدنیا آوردن

از چیزی هم نترسیدن الان ما بابت اتفاقاتی که نمیفته یا میفته داریم تصمیم میگیریم