2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت تأثیر حرفا نباش ،تو شرایط هیلی بدتر از این هم مردم بچه آوردن و چه بسا خیلیاشون آدمای قوی و باهوش ...

خیللللی زیاد دچارسردرگمیم

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

تمام منظورموعنوان کردم ازهمه جنبه ها کوتاه وقت جمله نوشتن ندارم چون بیکار نیستم یکروز تعطیلم دارم زن ...

🤔🤔 موفق باشی.

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

من خرداد باردار بودم و توی چند روز جنگ اینقدر استرس کشیدم که رشد بچه کم شد و با وزن پایین به دنیا اومد. آدم قوی و آرومی هم هستم ولی واقعا عذاب کشیدم. الانم هر ثانیه یه نگرانی برای آیندش دارم و طوری شده که فقط تو این فکرم بتونه در اسرع وقت مهاجرت کنه و پیشاپیش دلتنگم.

ما وضع مالیمون بد نیست شیرخشک خارجی میخرم ۳ و ۲۰۰ که برای یک هفتس. چون ایرانی یه بار هست و یه بار نیست و مدام باید استرس قحطی اونم میکشیدم و فقطم یک چهارم این قیمتشه. دارو، واکسن و... قابل اعتماد نیستن. البته برای کسی که اهمیت میده و فکر میکنه.

من نمیگم بچه دار نشید به هرحال غریزه و ساده ترین حق هر آدمیه ولی خب آماده شرایط وحشتناک هم باشید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بدون شعار و سیاسی بازی بگمکاری به حرف بقیه ندارمخدای به اون بزرگی حرفش چیز دیگه ایهگرچه این شرایط هم ...

پس چرا خدا نمیبینه وضعیت معاش مردمو

جوونای دسته گلمون که پرپرشدن

چرا خدا حواسش بهمون نیست اخه😔

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

اصلا اینطوری نیستاتفاقا بچه های ما خیلی هم خوشبختر میشن چون پدرومادرهای مثل ما دارن

مگه همه چی پدر مادر خوبه؟

بچه آینده میخواد

دلش میخواد تو کشوری رشد کنه که هر لحظه تنش نلرزه

هر روز استرس قیمت دلار و ماشین و خونه و کوفت و زهرمار نداشته باشه

نون نداشته باشه بخوره ولی بگه خداروشکر پدر مادر خوبی دارم خب که چی