2777
2789
عنوان

بچه دار‌شدن تو این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم چندین سال منتظر بچه م

با این وضع تنها چیزی که فعلا دارم بهش فکر میکنم و شکر میکنم همینه

و فهمیدم حکمت خدا رو

انشاءالله که همه چی خوب پیش بره و ما ها هم بچه دار بشیم در آینده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نیار عزیزم نیار.الان اصلا شرایط بچه اوردن نیست.از فردای خودمون خبر نداریم چه برسه به بچه.من خودم غلط کردم اوردم الان همش نگران بچمم نمیخوام کس دیگه ای این استرسو بکشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه راستش تمام سختی هایی که الان خودت شما دارید تحمل میکنید رو بعدا بچه هامون قراره ۱۰۰۰ برابر تحمل ک ...

اصلا اینطوری نیست

اتفاقا بچه های ما خیلی هم خوشبختر میشن چون پدرومادرهای مثل ما دارن