2777
2789
جنگ اقتصادی ؟

بله انریما افتاده دنبال کشورهایی که با چین روابط تجاری دارن امریکای جنوبی و ایران و ... جز همه اینها مقامات پنتاگون امریکا گفتن نهایتا تا دوسال دیگه جنگ جهانی امریکا روسیه چین شکل میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوش ۲ سال گفت امشب میزنمیهو ۵ صبح واقفا زداینهمه تجهیزات رو تو خاورمیانه بنظرت واسه مسخره بازی اوردن ...

عزیز من نمیگم مسخره بازی آورده من میگم نمیاد بگه جمعه میام شنبه میام خواستگاری بله برون نیست

یهو میزنه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
چون ایران تحریمه و داخلیا دارن نوسانگیری میکنن برای تامین کسری بودجه

خب مردم که نباید تاوان بدن دوست عزیزم

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

منابع طلا مگه محدود نیست ؟ کاغذ نیست که هر دقیقه تولید کنن

چندین ساله ذخیره کردن دیگه ، آمریکا داره گرینلند رو برای همین میگیره

آمریکا به زور مبادلات رو تو دنیا به دلار چرخوند الان چین میخواد محاسبات رو عوض کنه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تایمش مشخص نیس و گرنه دل درد داره اینهمه تجهیزات اورده منطقهامیدوارم واقعا دروغ باشه

نمیدونم واقعا

یه سری تحلیلگر میگفتن میخواد محدود بزنه و ایرانو مجبور کنه به اون ۳ تا شرطش تن بدن و مذاکره کنن

ولی خب نمیدونم واقعا افتادیم بین دوتا دولت روانی

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

امضاتون چقدر ارزشمنده

🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من كه خيلي حالم بده سال ٤٠٠ يه واحد خريدم از اون سال رفت تو ركود هي خواستم بفروشم به طلا تبديل كنم تعلل كردم الان ارزش ملك صفر بعد طلا ارزش ذاتي شم رد كرده

به كجا چنين شتابان😔

من حتي طلا و سكه هم دارم ولي باز حالم خوش نيست اصلا خوش نيست😭😭😭

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
نمیدونم واقعایه سری تحلیلگر میگفتن میخواد محدود بزنه و ایرانو مجبور کنه به اون ۳ تا شرطش تن بدن و مذ ...

امیدوارم هیچ اتفاقی نیافته ، ولی اون همه تجهیزات و اعلام گزاشتن یه ارگانی تو لیست ترو،،،،ریست شوخی نیست

😘Thanks GOD 
چندین ساله ذخیره کردن دیگه ، آمریکا داره گرینلند رو برای همین میگیره آمریکا به زور مبادلات رو تو دنی ...

امریکا به این راحتی اقایی دلارش از دست نمیده چون از دست دادنش یعنی از دست دادن ابرقدرتیش شده براش جنگ جهانی راه میندازه جون حکم موجودیتی براش داره

امریکا به این راحتی اقایی دلارش از دست نمیده چون از دست دادنش یعنی از دست دادن ابرقدرتیش شده براش جن ...

قطعا همینطوره ، جریانات داخلی این چند روز چین هم احتمالا بیربط به آمریکا نباشه ! یهو کودتا و ....

قطعا همینطوره ، جریانات داخلی این چند روز چین هم احتمالا بیربط به آمریکا نباشه ! یهو کودتا و ....

امریکا دشمن اصلیش چینه دنبال اینه روابط تجاریش رو محدود کنه چین بعد کرونا سریعتر اونچه که امریکا فکر میکرد پیش رفت امریکا جنگ نظامی بلند مدت هم بخاطر شرایط اقتصادیش نمیتونه داشته باشه همین الان ناوهایی که اوده نهایت دو سه هفته بتونن خلیج فارس بمونه بقیش از لحاظ اقتصادی براش نمیصرفه

من كه خيلي حالم بده سال ٤٠٠ يه واحد خريدم از اون سال رفت تو ركود هي خواستم بفروشم به طلا تبديل كنم ت ...

عزیزم من داداشم طلا فروشه و نیم کیلو طلا تو مغاره ش مال منه

ولی نمیتونم دیگه زیر بار این همه تنش و جنگ و بدبختی مردمم دوام بیارم افسرده شدم.آینده چی میشه