2777
2789

340 گرم طلا دو سال گیش بزای یه مسکن مهر بیخودی فروختم تازه همونم نمیشد رهن خونرو روش گذاشتم تا تونستم بخرمش الان طلا 22 تومن تا من طلا داشتم همش رکود طلا بود و بالا رفت خونه تا طلا فروختم خونه خریدم طلا اوج گرفت کاش خدا به منم یکم روزی میداد همه زندگیم شده کارو خر حمالی آخرش سر همون خونه اول

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

عزیز همه تو این وضعیم دیگه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ب خداااا تو این جامعه ما هرررر وقت طلا بفروشیم فرداش میگیم وای ای کاش دیرتر میفروختم ای کاش نگه میداشتم .. حسرت میخوری ک چی گذشته رفته

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

بجاش الان خونه داریی

عمه منم همه طاهاشو فروخت واسه خونش الان راضیه میگه خداروشکر فقط یه سقفی داریم

🖤بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست علم افلاطون،حریف جهل مادرزاد نیست

شمااون خانمی براپس اندازخونه خریدی همیشه ناراحت بودی یادمه ازطلا۵تومن تایپک میزدی چرانفروختی؟۷

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای ماعم سر صبحی با مامانم کلی حرص خوردیم یه خونه داشتیم با ۵۰ گرم طلا جفتشو فروختیم یه دو طبقه بگیریم کرایه بدیم کمک خرجی باشه حتی طلاعم قرض کردیم حالا یه خونه داریم مستاجرم گیر نمیاد صفر گرم طلا کلی بدهی 😐 واقعنننن چراااا اینکارو کردیم

برا ما هم همین بوده

خدا رو شکر خونه داری

منم انقد سر کارم خسته میشم ولی خب کار کردن لذت هم داره

سعی کن دنبال لذت از لحظه باشی

خاورمیانه دراز مدت قابل پیش بینی نیست

نباید دلخوش کرد یا غمگین شد میشه تغییر اتفاق بیوفته