2777
2789
عنوان

چرا اون همه طلارو واسه خونه فروختم عقلم کجا بود آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 28 پست
در هر صورت خدا روشکر....تن ت سالم باشه همه ی ما ضرر مالی زیاد داشتیم...دنیا همینه مال دنیا اصلا وفا ...

میخوام غصه نخورم اما نمیشه این همه سال بدو یه روزه کل سرمایت بره به اندازه 20 سال عقب بیفتی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو جنگ طلا میره بالا اما ممکنه مثل اون دفعه قیمتارو ببندن نرخ جدید ندن یا نتیجه جنگم مهمه چی بشه ممکنه بعد جنگ طلا بریزه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

اینقدر به این موضوع فکر نکن ..بخوای فکر کنی همه ی ما ها برای خونه خریدن طلا فروختیم ..همه بهخوان به این موضوع. فکر کنن که نمیشه ..خود منم ۳۰۰ وخورده گرم تازه رو گرمی ۱۵۰ هزار تومن فروختم😁 خونه خریدم ..واسه ۴۵ میلیون که کم داشتم .

آخه کسی خبر نداره از. آینده بخیال زندگیتو تو به خودت زهر نکن

اتفاقا تو جنگ همه پولشونو تبدیل به طلا می کنن... خونه که ممکنه با یک موشک خراب شه.

نمیگم خونه سرمایه هست میگم طلا هم تا یه جایی و یک قیمتی ارزش داره بعدش اگه نتونی تبدیل به پولش کنی دیگه ارزش نداره

اصلا بی اساس نیست.با خودت فکر کن همین چند وقت پیش زمان جنگ تمام طلا فروشی ها پشت شیشه زده بودن خرید ...

از همون گرم ۸ تومن که خرید نداشتن تا الان گرم ۲۲ تومن حدود دو و نیم برابر شده

همین الان چند نفر تاپیک زدن طلا برای خونه بفروشم یا نه؟ ما هم نمیدونیم قراره بالاتره بره و نگه داره یا پایین بیاد و حتی نمیدونیم وضعیت خونه قراره چی بشه. غصه نخور این چیزا دست ما نیست که پیش بینی کنیم.

از طرفی مستاجری اینقدر دردسر داره که تو ترجیح میدی بری آلونک زندگی کنی ولی با بعضی از این صابخونه های بی پدر و مادر سر و کله نزنی. دو سال زودتر خونه دار شدی یعنی اعصابت دو سال آرومتر بوده. ما که سالی سیصد میلیون اجاره میدیم، توی دو سال میشه ششصد میلیون. با هزینه ی اسباب کشی و بنگاه و ... حساب کنی میبینی فروش طلا و خرید خونه همچینم ضرر نیست

نمیگم خونه سرمایه هست میگم طلا هم تا یه جایی و یک قیمتی ارزش داره بعدش اگه نتونی تبدیل به پولش کنی د ...

آهام. ولی طلا همه جای دنیا ارزش داره و طلای ایرانی و غیر ایرانی نداریم، یک فلز گران بهاهست حالا با عیارهای مختلف، الان طلای جهانی خیلی رفته بالا، به هرحال شاید تو شرایط جنگی خواست یک نفر بره یک کشور دیگه، طلاش نجاتش میده.

میخوام غصه نخورم اما نمیشه این همه سال بدو یه روزه کل سرمایت بره به اندازه 20 سال عقب بیفتی

منم همینم خواهر هیچکی فکر نمیکرد طلا اینقدر رشد کنه یادمه حدودا ۱۰ سال پیش خونه میخواستی بخری مثلا خونه بود ۱۸۰ میلیون اونموقع سکه یه تومن بود میشد ۱۸۰ تا سکه ارزش طلا شده بالای ۳۶ میلیارد بعد اون خونه نهایتا ۶ میلیارد

وای بیخیال تورو خدا

دیشب جاریم سرمو خورد کاش طلامو نمیفروختم فلان

نزدیک بود سکته کنه

آخه ارزششو داره؟

منم فروختم نگهش میداشتم تا کی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عزیزم ماهم سه سال پیش ۳۰۰ گرم طلا فروختیم گرمی ۱۳۰۰ خونه خردیم خونه دوبرابر شد طلا شد ....

الان مریضی بدی گرفتم حاضرم حتی همین خونم نبود مستاجر جنوب شهر بودم هیچی طلا نداشتم فقط سلامت بودم

حرص طلارو نخورید دنیا دو روزه ......

اصلا بی اساس نیست.با خودت فکر کن همین چند وقت پیش زمان جنگ تمام طلا فروشی ها پشت شیشه زده بودن خرید ...

بله افتاد حتی ما یه قطعه داریم تو بهشت زهرا که معروفه به سکته ای های قطعنامه ولی میدونی جالبی قضیه چیه به یه سال نرسیده بوذ که قیمت دلار و طلا رف بالاتر از زمان جنگ و اونا الکی سکته مردن باید صبر میکردن