2777
2789
عنوان

چرا به خودم ننازم و متکبر نباشم وقتی معلمم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 140 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا از شعل معلمی خوشم نمیاد. پیشنها شد . قبول نکردم .تحمل سرو صداها رو ندارم . سکوت دوس دارم .به ...

با اون همه درس و کتابی که خوندی به خودت افتخار کن وقتی بچت بخواد ازت سوالی بپرسه میتونی بهش یه جواب منطقی بدی 💚

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

غرور که خوب نیست،موفق باشیدولی بچه های پزشکی خیلی ظلمه که ۲۵ تومن حقوق،والا اینمهه زحمت و تلاش حقشون ...

بابا کی گفته ۲۵؟

اصلا به نظر خودتون ممکنه کسی با مدرک دکتری همچین حقوقی بگیره؟ این حقوق فقط واسه دوران دانشجوییه

بله دارم از شما میپرسم شما بفرمایید با کدوم قسمت حرف من مشکل داشتید و توهین بود؟

که پزشکی فرسودگی داره ولی ما میتونیم فرسودگی نداشته باشیم و درامدمون مثل پزشکا باشه

اوکی شما معلما عالی هستین دست از سر پزشک ها هم بردارین

خسته نشدین خودتون از مقایسه ؟

نوبرین واقعا

💍

من کارشناسی ارشد مهندسی برق از یه دانشگاه تراز اول دارم ۴ ساله کارمندم حکمم ۱۳۶۰۰ تازه اعصاب خوردی و ...

نه اصلا مغرور نیستم

فقط دیدم خیلی توهین میکنن

واقعا از کلمات توهین آمیزی استفاده نکردم

سلام گلم

برای قشر فرهنگی احترام خیلی زیادی قائل هستم و قبول دارم که واقعا زحمت میکشن و ارزش این شغل خیلی بالاست

و معتقدم جامعه باید که بر محور آموزش بچرخد و معلّم مرکز آن دایره و محور آن حرکت باشه

ولی شمایی که معلم هستید و خودتون میدونید که قراره یک نسل رو تربیت کنید باید بهتر بدونید تکبر اصلا صفت پسندیده ای نیست و فخرفروشی و متکبر بودن اصلا در شأن یه معلم نیست

پس اگر واقعا شغل و جایگاهتون رو دوست دارید ارزشش رو بدونید و با این دست حرف ها و صحبت ها حرمتش رو از بین نبرید

موفق باشید♡

حتی یه کارگر هم برای کشورش مفیدهوالا من هر روز میخوام برم مدرسه به رفتگر محله یه صبح بخیر و خسته نبا ...

آره والله

متاسفانه تو کشور ما اگه کسی دکتر مهندس نشه انسان بی فایده ای هست

هیس!!!!🌚💔

که پزشکی فرسودگی داره ولی ما میتونیم فرسودگی نداشته باشیم و درامدمون مثل پزشکا باشه اوکی شما معلما ع ...

عزیزم طرز صحبت شما اصلا درست نیست

بله پزشکی فرسودگی داره

بسیار شغل سختی هست اشتباه میگم؟

روحیه بالایی میخواد

اینکه هیچ سودی برای جامعه نداری چی؟

برا شوهرش سود داره عوضش

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

صد درصد همه معلمان بد نیستن ولی تعداد معلمای خوب این مملکت شاید به ده درصد هم نرسه اعلاترینش هم من ا ...

بله درسته شما درست میفرمایید

بالاخره هر کس نظری داره و نظرش و حرفش محترمه🦋

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

چرا فکر میکنی نیازه که با پزشکی مقایسه کنی؟ هر رشته ای جایگاه خودشو داره

اینکه رشتتو دوست داری خیلی خوبه همه مشاغل محترم و لازمن اما پز دادن نداره

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

سلام گلمبرای قشر فرهنگی احترام خیلی زیادی قائل هستم و قبول دارم که واقعا زحمت میکشن و ارزش این شغل خ ...

بیشتر این تاپیک رو برای اونایی زدم که توهین میکنن عزیزم وگرنه همه شغلا محترمن

با اون همه درس و کتابی که خوندی به خودت افتخار کن وقتی بچت بخواد ازت سوالی بپرسه میتونی بهش یه جواب ...

آره این هس.

ولی خب منم دلم میخواست یه شغلی داشتم تو جامعه و اجتماع

وقتی میپرسن شغل . من میگم خانه دار. زیاد اهمیت نمیدن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بله درسته شما درست میفرمایید بالاخره هر کس نظری داره و نظرش و حرفش محترمه🦋

بله چون داریم وضعیت معلمارو هم من هم شما میبینیم و میدونیم که حرفی سخنی نمیمونه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️