2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 24668 بازدید | 231 پست
پس اگه اینطوری فکر کنم دختر پزشک و دندون پزشک باید منتظر ایلان ماسک باشه😞😂

دیگه با اون ها برخورد نداشتم نمیدونم منتظر کین

چیزی که دیدم این بود

زمان تحصیل خودمم تمام دبیر هامون همسرانشون شغل خوب داشتن یکیشون همسرش شهردار بود

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه تو یه کشور متمدن اینقد به قشر فرهنگی توهین کنن...

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

والا اکثر دخترای معلم اطراف من انقدر توقعشون بالاست اصلا خواستگار معلم نمیپذیرندکمتر از کارمند شرکت ...

کارمند شرکت نفت؟؟؟ ما که تو فامیل دختر معلم داریم شوهرش کارگر پمپ بنزینه..نمیخوام به قشر کارگر توهین کنم ولی بعید میدونم اصلا خواستگار سطح بالا داشته باشن

ببین تو یه ماه گذشته مدرسه دختر من ده روزم باز نبود ، خداییش حقوقشون زیادم هست

من نمیخوام توهین کنم ولی قبل اینکه راجب حقوق حرف بزنن باید به این توجه کنن پزشک فوق تخصص تو طرح فکر کنم ماهی کمتر از 50 تومن میگیره

دیگه از پزشک فوق تخصص بالاتر نداریم،کارشونم که خدا بخواد سخت تره

من نمیخوام توهین کنم ولی قبل اینکه راجب حقوق حرف بزنن باید به این توجه کنن پزشک فوق تخصص تو طرح فکر ...

نه این برای پزشک عمومیه

فوق تخصص تو طرحم بالاست حقوقش مگه تو دوران دانشجویی که اون موقع آره واقعا کمه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

به نظر من که معلم اصلا جایگاه بالا نداره بچه های زرنگ ما اصلا به فرهنگیان فکرم نمیکنن بگی بهشون انگار توهین کردی بهشون ازدواجم به شانس ربط داره من دو تا خواهر معلم میشناسم یکی با معلم ازدواج کرد یکی با دندون پزشک اونام دوست بودن و فامیل بودن

کارمند شرکت نفت؟؟؟ ما که تو فامیل دختر معلم داریم شوهرش کارگر پمپ بنزینه..نمیخوام به قشر کارگر توهین ...

ازدواجم به شانس ربط داره من دو تا خواهر معلم میشناسم یکی با معلم ازدواج کرد یکی با دندون پزشک اونام دوست بودن و فامیل بودن

کارمند شرکت نفت؟؟؟ ما که تو فامیل دختر معلم داریم شوهرش کارگر پمپ بنزینه..نمیخوام به قشر کارگر توهین ...

چه عجیب

مشاهدات افراد فرق داره و اینکه طرف معلم رسمی آموزش پرورش باشه یا نه هم باز فرق داره

همین پارسال یک دختری که دبیر فیزیک بود سال سوم تدریسش بود با یه آقایی که خیلی اوضاع مالی خوبی داشت خدایا اسم اون شغلش یادم رفته 🤦🏻♀️ یه اصطلاحی داره یادم رفته آها پیمانکار بود خیلی شرایط عالی داشت ازدواج کرد

🌷
این حرفا برای دانشجوهای پزشکیه عزیز

آره دقیقا... داداش و زن داداشم من دکترای دامپزشکی دارن( تازه از پزشکی پایینترن) تمام هم کلاسیاشون یا با دامپزشک ازدواج کردن یا داروساز .. یعنی اصلا دکترا پایین تر را قبول ندارن

من پسردایی مامانم خواستگارم بود بیکار علاف بدون کار ثابت بعد رفتن خواستگاری یه معلم غیرانتفاعی که از خودشم بزرگتره الان هر وقت منو میبینند چنان پزی میدن خنده ات میگیره بخدا از ترس شناسایی نمیتونم توضیح بدم😂👌

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...