2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 16082 بازدید | 231 پست

والا اکثر دخترای معلم اطراف من انقدر توقعشون بالاست اصلا خواستگار معلم نمیپذیرند

کمتر از کارمند شرکت نفت و جاهای خوب راه نمیدن

حق هم دارن بقول شما

خیلی شغل خوبی دارن تایم کم تعطیلی مناسب محیط فرهنگی....مدام هم کارگاه تربیتی میرن از نظر برخورد با کودک اطلاعاتشون بالاست

🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یک دلیل که خیلیا زن معلم دوست دارن و تازه میگن پسر ما اجازه میده بره سر کار اگر معلمی باشه این ...

عزیزم اون مال قبل بود من و دوستام که معلمیم بیشتر از همه تو کلینیک های زیبایی هستیم😂

هروقت جلو توهم پزشک و دندون پزشک و وکیل و... رو گرفتی جلوی اینارم بگیرید مشکل جامعه ما اینه اینقدر ...

ناکس که مشخصه. ناکس، اونی هست که توهم حقوق چس تومنی اش گوش عالم را کر کرده. والا وزیر بفهمه اینقد با ۱۵ تومن دریافتی بشکن میزنن حقوقشونم کم میکنن. اونجا بزای اموزش هست. نه برای افزایش امکان ازدواج.

چرا فکر کردی پسر ها برای ازدواج دنبال پولن؟ و چرا فکر کردی خانم های معلم بیکلاس و بی اعصابن. من شخصی ...

میدونی چرا بی اعصابن چون تو کلاس از بچه ها میخورن تو دفتر از مدیر و ناظم توی بیرون از مادرا تو فضای مجازی از کاربرا

بعد نگاه میکنن حقوقشون کمه نق میزنن .

معلمای دور و ور من اعصاب ندارن

مثلا میخوای کی بیاد معلمو بگیره؟ تاجر؟ پزشک؟ خلبان؟

مگه معلم چی کم داره؟ عجبا

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

یه چیز بگم فقط. اصلا میزان رضایت مامانا برای ما مهم نیست! مگه مامانا کارفرمای ما هستن؟! مگه حقوق ما ...

معلومه که برای مامانا کار میکنید و مامان ها باید ازتون راضی باشن من اگه میدونستم تو کدوم مدرسه داری کار میکنی میومدم خدا شاهده به جون مامانم دوروزه میزاشتمت کنار که بفهمی کی باید ازت راضی باشه تا اون حقوق حروم خور رو از گلوت بدی پایین

کاری که سه سال پیش با معلم کلاس چهارم دخترم کردم الان انلاین شاپ زده نشسته کنار

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

سنگ دخترای فرهنگی خیلی سنگینه میوفته رو سر یسریا

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

من یه دوستی داشتم بسیار باهوش بود مهندسی میخوند تو دانشگاه دولتی سطح بالا رشته خیلی اسم و رسم دار و سخت

ولی مدام میگفت کاش معلم یا دبیری میخوندم همیشه این رو میگفت

بعد جالب بود بعد از مدتی همیشه بد معلما رو میگفت که وای خوشبحالشون همه ش تعطیلن کارشون راحته فلانه

الان یاد اون افتادم

🌷