2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 21254 بازدید | 231 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جواب پستی رو ریپلای کردم که بابت حقوق بود. دعوا دارید؟ اگر هم دعوا داشته باشی من با کسی دعوا ندار ...

نه چه دعوایی عزیزم. داریم گفتوگو می کنیم🌸

اتفاقا همون رو هم خوندم نگفته بود حقوقم کمه

من جواب پستی رو ریپلای کردم که بابت حقوق بود. دعوا دارید؟ اگر هم دعوا داشته باشی من با کسی دعوا ندار ...

دیدی ؟ همییییشه ی خدا این قشر معلم طلب دارن از ملت و بی ادبی میکنن و زبون درازی 😃

واالله بخدا من با رشته مهندسی انقد متوهم نیستم بخداقسم ک این با ۱۵ تومن حقوقش مارو کشت ..🤦♀️😒

پروفایلمو کِش نرید کوفتتون میکنم🙃🫰سس ماسسس..
چرا باید پسری که این همه زحمت کشیده پزشک شده باید بیاد یه دختر معلم با حقوق ۱۵ تومنی بگیره .پسره خیل ...

چرا فکر کردی پسر ها برای ازدواج دنبال پولن؟ و چرا فکر کردی خانم های معلم بیکلاس و بی اعصابن. من شخصیتم سر کلاس با اون چه بیرون و با همسرم هست خیلی فرق میکنه چون اقتضای شغلمه باید سر کلاس جدی باشم حالا اگر این به چشم سما نشونه بی اعصبایع دیدکاهتون اشتباهه

اینکه الان دانش آموزا به معلم ها احترام سابق رو نمیزارن از پررویی و بی شخصیتی خودشونه و تربیت خانواد ...

اون کارشناسیتو ببر بزار در کوزه چون همش توهم اینو داری که من آرزوی معلمی داشتم (عووووق) فقط همینو بلدی تکرار کنی حتما واسه بقیه هم همین تفکر رو داری پاشو زنگ بزن بیمارستان ابن سینا شاید اومدن بردنت ریشه یابیت هم کردن بیشتر از این بچه ها مردم بدبخت نکن

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
منزلت اجتماعیشو نیوردم پایین اتفاقا شغل بسیار شریفبه. من بحثم در مورد حقوق و درامد بود فقط

خودتون بخونید چی نوشتین

من که حرصم گرفت .

من بنظرم پسر پزشک خیلی حیف میشه با دختر فرهنگیان ازدواج کنه .اصلا بهم نمیخورن. شان و جایگاه پزشششک کجا و معلم کجا😂

خیلی پایینه. خیلی. در حد سواد خودت

بچه بی ادب

پسرهایی مثل شما وقتی خیلی طرد میشن و جایگاهی تو جامعه ندارن سعی میکنن رو بیارن به غیبت و بی احترامی

ی خورده بین آقایون و توی جامعه باش شعور اجتماعی یاد بگیری

دیدی ؟ همییییشه ی خدا این قشر معلم طلب دارن از ملت و بی ادبی میکنن و زبون درازی 😃واالله بخدا من با ...

من بی احترامی کردم؟

دعوا کردم؟

حرف بدی زدم؟

لطفا بهم نشون بدید چون خودم چند بار خوندم پیام خودم رو

ولی زبون درازی و توهین ندیدم تو پیامم

دقیقا برعکس کامنت شما

دیدی ؟ همییییشه ی خدا این قشر معلم طلب دارن از ملت و بی ادبی میکنن و زبون درازی 😃واالله بخدا من با ...

میدونی چرا .میگن ما هم حقوق میگیریم هم خونه هستیم . و به کارا خونه میرسیم ولی اگه ما بگیم خونه هستید ما رو میخورن 😂

شما به چه دلیلی این همه عقده دارید و توهین میکنید. تا جایی که دیدیم همش شما طلب داری. مثل اینکه تو مدرسه زیاد توبیخ میشی

نه به اون شوری نه به این بینمکی میخوای قبول کن یا نه الان هیچکس دیگه به معلم ها به چشم قدیم نگاه نمی ...

یه چیز بگم فقط. اصلا میزان رضایت مامانا برای ما مهم نیست!

مگه مامانا کارفرمای ما هستن؟! مگه حقوق ما رو اونا میدن؟

ما طبق تجربه و اون چه که آموزش دیدیم به نحو احسن کارمونو انجام میدیم. بله از نطر مامان پرتوقع و بی درکی که فقط انتطار داره من بچه اشو سر کلاس ناز و نوازش کنم ممکنه من معلم خیلی بدی باشم. ولی حقیقتا اینه که نطر مامانا اصلا مهم نیست نه برای خود معلم نه مدیر و آموزش و پرورش

توهم دخترای معلم تمومی نداره لامصب.

هروقت جلو توهم پزشک و دندون پزشک و وکیل و... رو گرفتی جلوی اینارم بگیرید

مشکل جامعه ما اینه اینقدر ارزش دبیر و معلمو اورده پایین هر کسو ناکسی بخودش اجازه توهین میده، بخاطر همینه ک پیشرفت نمیکنیم

خدایا بسهه دیگهههه ...