2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

4767 بازدید | 231 پست

هر کس مختار زندگی خودشه اما به نظرم خیلی حیفه دختری که معلمه میره با یه آقای معلم ازدواج میکنه با اون درآمد کم. اکثرا از همون سال اول دانشگاه انقدر خواستگار براشون میاد سریع یکی رو قبول میکنن ولی اکثرا یا فرهنگی ان یا نظامی

این حرفو یه بار که یکی از بچه ها با یه دندونپزشک ازدواج کرد استادمون هم بهمون گفت. گفت عجله نکنید قدر خودتونو بدونید واقعا حقش نیست دخترمعلمی انقدر اذیت بشه و سختی بکشه آخرش همه حقوقش خرج مرغ و گوشت خونه بشه ولی نتونه به ذره به خودش برسه از اون طرف سر و کله زدن با بچه ها و خستگی کار بیرون و خونه رو هم داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله اونقدر که شما میگید هم عزیزم خواستگار نریخته

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

اتفاقا معمولا دندونپزشکم میره با دندونپزشک ازدواج می کنه پزشکم با پزشک بعد شما منتظر میمونی سنت بالا میره تاپیک می زنی با اینکه معلمم ولی خواستگار ندارم

فکر کردی دخترای اون رشته ها کمن یا خوشگل نیستن یا بهتر نیستن؟!

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چرا میگین حقوق معلمی کمهسرجمع ۳ماه میرین مدرسهی شیفتکمتونه؟

دقیقا خیلیاشون اصلا درسم نمیدن مثلا معلمای برادر من همش روخونی میکنن رو کتاب تو ضیحم نمیدن

در برابر کاری که میکنن حقوق متناسبی هست

اینم بماند که بعضیاشون از وجود بیش از حد مایه میزارن

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

مثلا میخوای کی بیاد معلمو بگیره؟ تاجر؟ پزشک؟ خلبان؟

شغل ازاد حتی میتونه باشه با حقوق بالاتر

مثلا شوهر من ازاده

درامدش بالاس

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍