2777
2789
عنوان

آخه شما بگین مقصر بی آبرویی خانوادم من باید باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 72 پست
آره یه آدم تنهام که خودش تو این سن کلی بار رو دوششه... کسی که خودش باید جهیزیه رو جور کنه کلا انگار ...

خوب پس

بالاخره خوب یا بد،اتفاقیه ک افتاده

اگه فکر میکنی با فکر کردن و غصه خوردن چیزی تغییر میکنه،اشتباه میکنی

کاش با مادرت حرف بزنی،نذار این حرفا رو دلت تلنبار شه

ان شالله ک خوشبخت بشی

امیدوارم شریک زندگیت یه جوری پشتت باشه ک هیچ وقت احساس تنهایی یا کمبود نکنی♥️

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چیبگم کاش بقیه مثل شما فکر کنن ...تو ظاهر اوکیم ولی از درون نه

آره کار خوبی میکنی اصلا نزار کسی بفهمه که سو استفاده میکنن از این موضوع

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چی اشتباه بود اخه ؟ چیکار میکرد ؟ بعضیا بدون همدم نمیتونن ادامه بدن خرج زندگی امون اپم رو میبر ...

من با ازدواجش مخالف نبودم با این مرد مخالف بودم ... حتی خودمم نمیدونستم طرف پسر عمومه ...ولی بقیه اینجوری فکر نمیکنن چیبگم شاید من بزرگش کردم

یهو ساعت ۳ پاشدم این فکر رفت تو مخم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

نه نمیزارم ....ولی این حق من نبود

عزیزم تو زندگی هر کسی یه جوری امتحان میشه اینم امتحان شما بود بچسب به زندگی خودت ایشالا انقدر خوشبخت میشی که این موضوع یادت میره ، فقط نزار تو رابطه با همسر و زندگیت تاثیر بزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

خوب پسبالاخره خوب یا بد،اتفاقیه ک افتادهاگه فکر میکنی با فکر کردن و غصه خوردن چیزی تغییر میکنه،اشتبا ...

این حرفا رو به مامانم بزنم درک نمیکنه که ... اون اگه درک میکرد منو ول نمیکرد... گاهی وقتا از این میترسم کسی به شوهرم چیزی بگه و اون نظرش عوض شه در حالی که از همه چیز خبر داره

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

من با ازدواجش مخالف نبودم با این مرد مخالف بودم ... حتی خودمم نمیدونستم طرف پسر عمومه ...ولی بقیه ای ...

بابا خب پسر عموت دیگه بدتر برادر شوهر که نیست

بقیه بی جا میکنن هر وقت حرف هم زدن یکوبونشون نذار به خودشون جرعت بدن در مورد مسائل خصوصیت نظر بدن چقد دوستات بیشعورن واقعا خب حالا مامانم شوهر کرده که کرده به شما ها چه که نظر بدید تو زندگی خودمم نه مامانم دیگه واقعا پرو بودن بهتر که رفتن

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

عزیزم تو زندگی هر کسی یه جوری امتحان میشه اینم امتحان شما بود بچسب به زندگی خودت ایشالا انقدر خوشبخت ...

نه خدا رو شکر تا الان نزاشته ... فقط یه بار بهم گفت مامانت کار اشتباهی کرده منم بهش توپیدم که زندگی خودش بوده به ما ربطی نداره و.... ولی خب خودم میدونم که واقعا اشتباه بوده...

نه خدا رو شکر تا الان نزاشته ... فقط یه بار بهم گفت مامانت کار اشتباهی کرده منم بهش توپیدم که زندگی ...

آهان کار خوبی کردی اشتباه مامانت بوده به تو ربطی نداره که بخواس سرکوفت بشنوی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

بابا خب پسر عموت دیگه بدتر برادر شوهر که نیستبقیه بی جا میکنن هر وقت حرف هم زدن یکوبونشون نذار به خو ...

چیبگم اره حتی دلم نمیخواد دیگه ببینمشون حالا مستقیم هم چیزی نگفتن همون قطع ارتباط مشخص کرد همه چیزو ...

چیبگم اره حتی دلم نمیخواد دیگه ببینمشون حالا مستقیم هم چیزی نگفتن همون قطع ارتباط مشخص کرد همه چیزو ...

برات اصلا مهم نباشه مامانت هم بی ابرویی نکرده کار خیلی خوبی کرده ازدواج کرد تا مثل بقیه زن هایی که همسرشون مرده برن صیغه اینو اون بشن و یا برن رو زندگی زن دیگه خوب کرد نمیتونست گدایی کنه باید از پس زندگیش بر میومد

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

برات اصلا مهم نباشه مامانت هم بی ابرویی نکرده کار خیلی خوبی کرده ازدواج کرد تا مثل بقیه زن هایی که ه ...

ممنونم از آرامش توی حرفات . انشالله خیر ببینی