2777
2789
عنوان

آخه شما بگین مقصر بی آبرویی خانوادم من باید باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 72 پست
اصلا برات مهم نباشه ادمای عاقلو با انصاف که از همون اول گناه اونارو پای تو نمینویسن ادمای بیشعورم که ...

این کارشون کلا اعتماد به نفس من رو گرفته ... من خیلی شرایط سختی رو تحمل کردم ولی هیچکس درکم نکرد... کاش آدمای عاقل اطراف من زیاد بودن

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خیلی شکسته ... نمیدونم چند ماه پیش میخواستیم بریم بیرون یهو دقیقه نود گفت نمیام فکر کنم باباش فه ...

قربون دلت بشمممممم🫂🥲

فداسرت

حق بده باباها معمولا فکر های سنتی دارن

درست میشه تو هم خدایی داری

ی مدت ک بگذره مردم ی سوژه جدید پیدا میکننن میرن سراغ اون اصلا ماجرای تو رو فراموش میکننن همه چی دوباره عادی میشه

خوب اینم یه آدمه دیگهبابا ول کن حرف مردمومردم تو نون شبشون موندن،اون وقت تو فکر میکنی الان دارن دربا ...

من اصلا با مامانم در ارتباط نیستم در حد یه زنگ در هفته اونم شاید نه ... مامانم به من ظلم کرد منو تو شرایط سختی گزاشت اون منو تنها گزاشت درست وقتی که بهش نیاز داشتم .. مگه ندید من جز اون کسی رو ندارم .. گریه ها و التماسم رو ندید؟

من با ازدواجش مشکل نداشتم با اون آدم مشکل داشتم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

تو فکر کن با پسر عموم ... حالا من چه غلطی بکنم

وای

مامانت چه کار اشتباهی کرده چقد حرف برای خودش تراشیده

نمیتونی رابطه تو کم یا قطع کنی

یا اصلا درباره ش به دوستات نگو که پسرعموته

فامیل هم درحالت عادی مشکلی نداری برات داستان درست میکنن سخت نگیر حرف اونارو

کار خلاف شرع نکرده اینقدر ناراحتی.جلو بقیه ضعف نشون نده محکم واستا بگو مگه خلاف کرده؟

اگه اینکار رو بکنم فقط ظاهریه در حالی که از درون داغونم

قبول کن که ما خیلی وقتا تاوانکار بقیه رو میدیم.مثلا دختری که پدرش معتاده یا روانیه ،خواستگار نداره ،تفصیر اون نیست.

حتی اگه دکترم بشه،سایه این موضوع رو زندگیشه.

یا باید این رو بپذیری یا از اون محیط بری جای دیگه.

از شما که موضوع حادی نیست.فک کنم تو شهر کوچکی زندگی میکنی

اهان فهمیدم یعنی ادم مناسبی نیست .شاید از نظر تو اینجوریه عزیزم .مشکل چیه؟ خانواده ی اون ادمه؟ سنشه ...

نسبتش با من همین

پدر من فوت شده به خدا دلم میخواد مامانم ازدواج کنه

اره ولی نه با هر کسی... منم با ازدواجش مشکلی نداشتم ... حداقل ازدواج کرد منو رها نمیکرد به حال خودم

اهمیت نده عزیزم زمان بده کم کم اوکی میشه

الان ۲ ساله ولی برا من هنوز طبیعی نشده ... گاهی وقتا عین خیالم نیست گاهی مثل الان خواب و خوراکمو میگیره