2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 130 پست
😂😂😂😂😂😂😂سطح فکر رواخه کدوم شهری اینستا و تلگرامش وصل بود که از من باشه،، در ضمن شما از یه ایرا ...

امثال شما مثل عرب های زمان جاهلیتید

سطح فکرتون هنوز درگیر نژادپرستی عرب و عجمه

خیلی وقته دوره ی این چیزا گذشته

ما طرفدار مظلومیم هر جای جهان که باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ازون لحاظ درسته حق با شماست آخه من فقط خط اول خوندم

ممنون، طرفداراش هم دارن یکی یکی پیدا میشن، فکر کنم الان تعلیقم کنن، بعد میگن چرا عکس نذاشتی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سعیم میکنم

شیطان رو لعنت کن عزیزم.

مرد همینکه کاری باشه و پشتوانه ی زن و بچش ، با دنیا عوضش نکن.

من بعد ۳۴سال با کلی نذر و نیاز خدا یه همسر بهم داد. نمی دونم چرا ازدواجم جور نمیشد.

قدر شوهر و بچه و آرامشتو بدون ، مفت از دست نده عزیزم.

امثال شما مثل عرب های زمان جاهلیتیدسطح فکرتون هنوز درگیر نژادپرستی عرب و عجمهخیلی وقته دوره ی این چی ...

باشه شماها خوبید، بفرمائید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

باشه میکنم اینکارو آره خوبی داره

ببین برو بیرون بشین تو پارک قشنگ ب آدما نگاه کن ب رفتارشون

ب چهره اشون

نمیدونم همسرت جه شکلیه

اگه معتاد نیست

خرجیتونو میده

اخلاقش خوبه

تو رو دوست داره

ناشکری نکن

همه مردا ک خوشگل نیستن

بیا بیشتر ب خوبیهای همسرت نگاه کن

اصلا گیریم طلاقم گرفتی

چند درصد مرد خوب قسمتت میشه ک چهره مورد پسند تو رو داشته باشه

یا خوش اخلاق.یا زن باز نباشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ببین برو بیرون بشین تو پارک قشنگ ب آدما نگاه کن ب رفتارشونب چهره اشوننمیدونم همسرت جه شکلیهاگه معتاد ...

آبجی حالا من دلم نمیخاد که دیگه ازدواج کنم اگه هم جدا بشم ازدواج نمیکنم میخام تموم وقتم برا بچم باش الان که تصمیمم قطعی نیس اما اگه زمانی جدا شدم تمرکزم میزارم رو بزرگ کردن دخترم مهم هم نیس که یکی پیدا بشه یا نشه تا آخر عمر

عزیزم اگه این بی مهریت باعث دعوا و جدال تو خونه میشه و به هر طریقی به دخترت اسیب میرسونه بنظرم باید جدا شی چون روح بچه آسیب میبینه از وقتی اونو به دنیا اوردین وظیفه دارین ارامششو فراهم کنید خودتم حق داری بری دنبال اوچیزی که میخوای حتی ب غلط

خوب از دیشب تا حالا، قبلش که وصل نبود بعد ایشون حرفش اینه چرا عکسشون رو نذاشتی اخه مگه با عکس گذاشتن ...

به هر حال هممون هموطنیم میدونم شما توی شور هیجان جوونی هستید طبیعیه یه سری رفتارا اما اینجاها مثل این سایت جای این بحث ها نیس سرصبحی چه فایده این خرفا

شیطان رو لعنت کن عزیزم.مرد همینکه کاری باشه و پشتوانه ی زن و بچش ، با دنیا عوضش نکن.من بعد ۳۴سال با ...

مرسی ممنونم به نظرت فکر میکنم دوباره زندگی ساختن سخته اما بیشتر از بابت بچم نگرانم

مرسی ممنونم به نظرت فکر میکنم دوباره زندگی ساختن سخته اما بیشتر از بابت بچم نگرانم

یکی تو فکره عشقه یکی تو فکره باره یکی همیشه مست...😂زندگی سخت نگیر کلا دو روزه یه روزش رفته فرداشم تعطیله