2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 128 پست
😂😂😂😂😂😂😂سطح فکر رواخه کدوم شهری اینستا و تلگرامش وصل بود که از من باشه،، در ضمن شما از یه ایرا ...

خخخخخخ سطح درک رو

یه دونه عکس نزاشته بمن که حداقل از یه مظلوم یاد کردم خرده میگیره.

عکس دختر کرمانشاهی رو بزار خب...

اصلا میفهمی وقتی میگم انسانیت مرز جغرافیایی نداره یعنی چی؟؟؟؟ یعنی ایرانی و فلسطینی و .... نداره، تمام مظلومان عزیز هستند.

ضمنا اینستا قبل از شلوغی ها وصل بود و کلی دروغ و فیک و چرت و پرت تو ذهن بدخی مردم فرو میکرد

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضمنا علاقه واقعی همون روز اول به وجود نمیاد این عشق در یک نگاه و این چرت پرتا واسه تو قصه ها هست عشق واقعی از شناخت واقعی میاد که با گذر زمان به وجود میاد وگرنه خیلیا شب عاشقن صبح فارغ دیگه خوددانی.

مرام شما فقط برا اعراب احسنت داره و لا غیر

من عاشق ایرانم و رهبرم و هموطنان خوبم و مظلومان و حق گویان در کل دنیا.

بازم یاد آوری میکنم انسانیت مرزهای جغرافیایی و گویش و لهجه ور نمیداره، نژادپرستی بده خوب نیست

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خخخخخخ سطح درک رو یه دونه عکس نزاشته بمن که حداقل از یه مظلوم یاد کردم خرده میگیره.عکس دختر کرمانشاه ...

با عکس گذاشتن من جوونای عزیزمون بر میگردن، همین که جرئت دارم اسمشون رو در مقابل یه عرزشی میارم کافیه، قشنگ معلومه حزبت چیه،،

ولش کن کلا بقیه ی حرفای شما هم درسته جناب مظلوم پرست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

😂😂😂😂😂😂😂سطح فکر رواخه کدوم شهری اینستا و تلگرامش وصل بود که از من باشه،، در ضمن شما از یه ایرا ...

ببین من شیراز هستم دیشب از ۱۱ شب تا همین الان اینستا یه سره وصله الانم وصله وایفای دارم سرعتشم عالی ☹️

مطمعن باش همسرت خوبیای دیگه ای داره...

واقعا اگه فقط مشکلات با چهره شه به این فکر کن که دست خودش نبوده...مطمعن باش اون چهره ش عالیه و تو بزرگش کردی...اگه ملاکت چهره بود که تقصیر خودته...ولی بدون مردایی هستن که شب و روز مثل زنا به چهره شون میرسن و کارشون هرز پریدنه...

تو سالها زندگی کردی

یه دختر داری

بهتره بری پیش مشاور و اینقدر خودتو اذیت نکنی...

ببین من شیراز هستم دیشب از ۱۱ شب تا همین الان اینستا یه سره وصله الانم وصله وایفای دارم سرعتشم عالی ...

خوب از دیشب تا حالا، قبلش که وصل نبود بعد ایشون حرفش اینه چرا عکسشون رو نذاشتی اخه مگه با عکس گذاشتن من جوونای دست گلمون برمیگردن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

با عکس گذاشتن من جوونای عزیزمون بر میگردن، همین که جرئت دارم اسمشون رو در مقابل یه عرزشی میارم کافیه ...

اگه جوونا برنمیگردن چرا بمن گیر میدی که عکسشون رو نزاشتم؟؟؟؟

بیایین عاشق ایران و هموطنان مظلوممون باشیم و با حرفای نسنجیده دشمنان خارجی کا تابستون هم کلی از هموطنان رو شهید کردند رو شاد نکنیم. عرزشی بهتر از مزدور و وطن فروشه.

با عکس گذاشتن من جوونای عزیزمون بر میگردن، همین که جرئت دارم اسمشون رو در مقابل یه عرزشی میارم کافیه ...

دیگه منو ریپ نزن چون پیاماتو نمیخونم

اگه جوونا برنمیگردن چرا بمن گیر میدی که عکسشون رو نزاشتم؟؟؟؟بیایین عاشق ایران و هموطنان مظلوممون باش ...

اینا وطن فروش نبودن منم نیستم فقط به تورم شدید و نداشتن اینده ی درست معترض بودن، بخدا هر خیابونی تو شهرمون میرم چندتا حجله ی جوون کشته شده میبینم افسرده شدم انگار وارد شهر مردگان میشم

دیگه منو ریپ نزن چون پیاماتو نمیخونم

باشه، چون حقیقتا اسم کاربریت و عقایدت تو مخم میره، چقدر ناراحتم کردی که دیگه پیامهام رو نمیخونی بدبخت شدم!!!!