2777
2789
عنوان

دختر عمه رومخ😐🤢

117 بازدید | 7 پست

هر روز میاد خونمون بهم میگه تو چقد بدبختی کسی دوستت نداره چرا همش خونه ای برو بیرون ترسو خجالتی خلاصه کلی سرکوفت بهم میزنه بهم میگه تو بی ارزشی حیف نون هستی جلو خانوادم!

اینبار بگید چکارش کنم؟

من همیشه میخاستم آدم مهربونی باشم ولی تروخدا بگید چجوری مثل اونا شیطون و مهربون نباشم

و آدم بدی بشم که همه رو مسخره کنه

مسخره کردن همه جالب نیست ولی برای دفاع از خودتم که شده باید ساکت نباشی و بنشونیش سرجاش

کاربر 402 تعلیقی هزارررررمین بارممممممم کاربرbored ام پس از مچ گرفتن الکی و احساس زرنگی پرهیز کنید .یک معترض به قوانین سایت اقایون نه ریپلای کنن نه تو تاپیک های من شرکت کنن نه درخواست دوستی بدن . برای تفریح میام اینجا و حوصله جنجال و بحث ندارم بنابراین اگر جواب ندادم حق با شما نیست فقط حوصله توضیح ندارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد ادم بدی بشی فقط جواب اونو بده توام بلند بگو ادم خجالتی باشه بهتره تا آدمِ هر جایی باشه

بگو ادم خونه بشینه بهتره تا شعور نداشته باشه جوابشو محکم و با لبخند بده تا بسوزه بگو فعلا که خیلی مهمم چون تو کل زندگیت در گیر منی انقدر بیکار و بی عاری فقط میشینی حسرت منو میخوری