خانما من همون تو دوران نامزدی که اولین بار همسرم دیدم ازش خوشم نیومد اما چون کلی فک و فامیل جمع کرده بودن هر دو طرف و واسم نشون آوردن منم گفتم زشت میشه برگردم و اون زمان ۱۴ سالم بود و فکر های بچه گانه بود به عواقبش فکر نمیکردم الان دخترم دو سالشه من هنوزم نظرم بر نگشته واقعن دروغ عشق بعد ازدواج برا من که نشد کاشکی یذره دوسش داشتم بخاطر بچم میتونستم تحمل کنم همسرم منو دوسداره الان با توجه به توضیحات من مقصرم ؟ گناه اذیت شدن خودم و همسرم دخترم تو این زندگی منم ؟ فقط گردن منه ؟ چکار کنم یکی راهنماییم کنه واقعن در موندم توکلم بر خداست دعام کنید
جنابعالی از یه فرد غیر ایرانی یاد کردید،، همینمن دلم نمیاد فقط عکس یکیشون رو بزنم وقتی اونقدر زیادن
گفتم که ایرانی و غیر ایرانی نداره نژاد پرستی ممنوع.
خب عکس یکیشونو اینجا بزن.
عکس اونیکی هارد در پروفایل ایتا و تلگرام و .... بزن.
بازم مرام من احسنت داره که یاد یه مظلوم رو زنده کردم از هیچی که بهتر و منطقی تره
سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیگه الان دنبال مقصر نگرد اگر آدم خوبیه زن بچش دوس داره تو هم بگرد یه دلیل پیدا کن واسه دوست داشتنش.همین حرفارو یه جوری به خودش بزن شاید اونم یه حرفایی داشته باشه تاحالا نگفته و اینجوری میبینی چقدر دلاتون نزدیک بوده بهم خبر نداشتین.الان فکر میکنی ازین ازدواج بیای بیرون چی منتظرته؟به خدا هیچ چیز هیچ کس منتظرت نیس زندگیتو بکن.