2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 130 پست
جنابعالی از یه فرد غیر ایرانی یاد کردید،، همینمن دلم نمیاد فقط عکس یکیشون رو بزنم وقتی اونقدر زیادن

گفتم که ایرانی و غیر ایرانی نداره نژاد پرستی ممنوع.

خب عکس یکیشونو اینجا بزن.

عکس اونیکی هارد در پروفایل ایتا و تلگرام و .... بزن.

بازم مرام من احسنت داره که یاد یه مظلوم رو زنده کردم از هیچی که بهتر و منطقی تره

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم یه دختر مجرد بگه چهرهش به دلم نیس بعضی احمقا میگن بعد ازدواج به دلت میشینه

اونا نادان هستن این واقعن غلط من تجربه کردم اجازه ندید هیچ کی مث من ذیت بشه موهام سفید شدم شبیه افسرده هام تقریبا

مشکلت چیهچرا دوسش نداریمیخوای چطور باشهشوهر داریخونه داریبچه داریشوهرت دوست داره

نه مشکل من نه بچه داری نه خونه داری و شوهرم هم دوسم داره برا همین احساس عذاب وجدان دارم

گفتم که ایرانی و غیر ایرانی نداره نژاد پرستی ممنوع.خب عکس یکیشونو اینجا بزن.عکس اونیکی هارد در پروفا ...

😂😂😂😂😂😂😂سطح فکر رو

اخه کدوم شهری اینستا و تلگرامش وصل بود که از من باشه،، در ضمن شما از یه ایرانی نذاشتید، یه عرب هست

بعد هم اگه من عکس بچه های کشور رو بذارم قطعاااااا سایت تأئید نمیکنه اما از شما چون عربه قابل تأئید سایت و...... هست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

گفتم که ایرانی و غیر ایرانی نداره نژاد پرستی ممنوع.خب عکس یکیشونو اینجا بزن.عکس اونیکی هارد در پروفا ...

مرام شما فقط برا اعراب احسنت داره و لا غیر

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دیگه الان دنبال مقصر نگرد اگر آدم خوبیه زن بچش دوس داره تو هم بگرد یه دلیل پیدا کن واسه دوست داشتنش.همین حرفارو یه جوری به خودش بزن شاید اونم یه حرفایی داشته باشه تاحالا نگفته و اینجوری میبینی چقدر دلاتون نزدیک بوده بهم خبر نداشتین.الان فکر میکنی ازین ازدواج بیای بیرون چی منتظرته؟به خدا هیچ چیز هیچ کس منتظرت نیس زندگیتو بکن.

هنوزم دیر نشده دختر خوبزندگیوو نجات بدهانشالا یه زندگی بهتر در انتظارت باشه

آخه عذاب وجدان دارم

خانواده حمایت نمیکنن

دخترم رو چکار کنم

پول از کجا بیارم شاغل نیستم این سوالات همش تو ذهنمه ولی مث شما میگم هنوز دیر نشده الان با یه بچه دو ساله برم بهتره تا فردا با چنتا بچه