2777
2789
عنوان

چه جالب حتی پوشک گرون میشه ولی خونه همون قیمت گذشته و ثابت مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 36 پست
من سه تومن بیا بغلم

🫂💔

قصه من در خانواده ی شوهرم: یه گربه آروم ومهربون بین گربه ها زندگی میکردمظلوم بود گربه ها اونو اذیت میکردن هیچی نمیگفت تا بین گربه ها مسابقه شد ک کی بیشتر میتونه بدوه گربه ی مظلوم برنده شد همه با تعجب گفتن تو چطور تونستی برنده بشی اونم با بغض گفت من پلنگم.. ولی روزگار این بلا سرم آورد که بین گربه ها دارم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه همین پوشکی که گفتی از وسایلی هس که حتی تو زلزله ایناهم کم پیدا و باارزش میشه یا نوار بهداشتی.شاید باور نکنی ولی تو زلزله یکی از چیزهایی که خبر میدن مردم کمک رسانی کنن همین نواربهداشتیه حتی بیشتر ازپتو.من از یه مامور امداد اینو شنیدم

خیلی هم درشت داره میره بالا رشد طلا دربرابرش هیچ دیروز میگفت ۴ و نیم یه خونه را امروز گفت ۵ و نیم

مطمئنی عزیزم قیمت گرفتی؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
سود جو چیه قیمت مصالح رو به فلک کشیده خواهرم میخاد خونه بخره باهاش ۲ هفته است داریم املاکی ها را میگ ...

گفتم دیگه سودجوان الان تمام ملک دست املاکیا هست که اونام به خاطر منفعت بیشتر وسهم بیشتر دارن الکی گرون میکنن.حرف من نیس یه سرچ ساده درمورد اقتصاد و جامعه شناسی بزنی برات توضیح میده

آره عزیرم خواهرم میخاد خونه بخره ۲ هفته است باهاش تو املاکی ها هستم یه سرچ هم بزنی تو دیوار میبینی

من که دیوار محله خودمونو میبینم ارزونه

عین یه سال پیش

قصه من در خانواده ی شوهرم: یه گربه آروم ومهربون بین گربه ها زندگی میکردمظلوم بود گربه ها اونو اذیت میکردن هیچی نمیگفت تا بین گربه ها مسابقه شد ک کی بیشتر میتونه بدوه گربه ی مظلوم برنده شد همه با تعجب گفتن تو چطور تونستی برنده بشی اونم با بغض گفت من پلنگم.. ولی روزگار این بلا سرم آورد که بین گربه ها دارم زندگی میکنم

تازه همین پوشکی که گفتی از وسایلی هس که حتی تو زلزله ایناهم کم پیدا و باارزش میشه یا نوار بهداشتی.شا ...

تو اینستا کلیپش زیاد بود مهناز افشار گفت که به نظرم برای جلب توجه بود بازم خدا میدونه چی حقیقته

کاربری دست دو نفره

خونه اگه گرون نشه

ولی رهن و اجاره زیاد میشه

اون بدبختی که مستاجره با بچه بااین گرونی بااین حقوق کم چکار کنه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .