2777
2789

طلا بفروشید خونه بگیرید

خونه ارزونه

قیمتش همون پارسال پیارساله

قصه من در خانواده ی شوهرم: یه گربه آروم ومهربون بین گربه ها زندگی میکردمظلوم بود گربه ها اونو اذیت میکردن هیچی نمیگفت تا بین گربه ها مسابقه شد ک کی بیشتر میتونه بدوه گربه ی مظلوم برنده شد همه با تعجب گفتن تو چطور تونستی برنده بشی اونم با بغض گفت من پلنگم.. ولی روزگار این بلا سرم آورد که بین گربه ها دارم زندگی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که ارزون فروختم و خونه خریدم .............

منم دقیقا شش تومن فروختم

قصه من در خانواده ی شوهرم: یه گربه آروم ومهربون بین گربه ها زندگی میکردمظلوم بود گربه ها اونو اذیت میکردن هیچی نمیگفت تا بین گربه ها مسابقه شد ک کی بیشتر میتونه بدوه گربه ی مظلوم برنده شد همه با تعجب گفتن تو چطور تونستی برنده بشی اونم با بغض گفت من پلنگم.. ولی روزگار این بلا سرم آورد که بین گربه ها دارم زندگی میکنم

جواب سی..ا..سی داره جانم.چون موقع درگیری میشه سرمایه های کمجا و قابل حمل رو برداشت ولی خونه رو نه

اهااااان

نمیدونستم واقعا

پس یعنی خونه همینطور ثابت میمونه؟

میگن یه ماهه خونه راه افتاده خیلی داره رشد میکنه شنیدم البته

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
جواب سی..ا..سی داره جانم.چون موقع درگیری میشه سرمایه های کمجا و قابل حمل رو برداشت ولی خونه رو نه

نه گلم جوابت اشتباه یه خونه ۳ میلیاردی از دوهفته پیش دیروز شده ۵ و نیم میلیارد و همین جوری داره میره بالا

نه گلم جوابت اشتباه یه خونه ۳ میلیاردی از دوهفته پیش دیروز شده ۵ و نیم میلیارد و همین جوری داره میره ...

اشتباه میکنی فکر کنم

شایدم ما پایین شهریم اینطوریه

کنجکاو شدم از املاکی بپرسم