2777
2789
عنوان

شوهرم تو دعوا اینارو بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست
سخت نگیریه بار دیدی جوابشو بدی یکی به دو کنی بد میشه دیگه نکندر شرایط روحی خدب با ارامش و زبان خوش ت ...

دیگه چی بلدی

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تا میام حرف بزنم میگه عین زنداداشمی که میخوان طلاقش بدنفک کرده با برچسب زدن به من میتونه دهنمو ...

بگو خودتو درست کن قبل از اینکه مثل داداشت آخر پیری زنت ولت کنه و فرار کنه از دستت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اگر با همچین چیزی میخوای ناامید شب هیچوقت نکن چون هیچکس کامل نیس

اگر همچین چیزی باشه حتما

ازدواج نمیکنم قرار نیست بی احترامی ببینم قرار نیست هر چی از دهنش دراد و در آخر با یه معذرت خواهی درستش کنه قرار نیست شخصیت منو له کنه ببینم خدافظ من همینم

عشق ینی احترام ینی توجه دوست داشتن فداکاری همینا

ازدواجم همینه

اینکه همه حرفاشو بزنه بعد معذرت خواهی کنه چیزی درست نمیشه

من نمیگم به هم بزنه ولی باید یه فکریم واسش بکنه

همه چی با صبر و گذشت درست نمیشه آدما باید برای یه زندگیه بهتر دست از عادت های بدشون بردارن دنبال اصلاح کردن خودشون باشه

(ببخشید اسی) ن مث شوهر اسی یا مردای دیگه یه کاری کنه همسرش این همه تو زحمت بیوفته و بی توجه باشه و در آخر با گل و اینا راضیش کنه اون غم به دلش میمونه و بعدا با تلمبار شدن این حسا شکسته و غمگین میشه و یهو فوران میکنه راه بازگشتیم نیس

وضع شوهر اسی الان حرفه ولی بعدا به عمل میاد اصلا چرا باید هی موضوع داداش و زن داداشش رو وسط بیاره؟

در آخر ایشالا که درست شه و کنار هم زندگیه خوبی داشته باشن

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
سخت نگیریه بار دیدی جوابشو بدی یکی به دو کنی بد میشه دیگه نکندر شرایط روحی خدب با ارامش و زبان خوش ت ...

برای درصد قابل توجهی از مردا جوابگو نیست و اگه یکی بگه باید ده تا بهش بگی نه با بی فکری با منطق و حرف درست تا بفهمه این خبرا نیست

نگو اشتباهه حاصل پونزده سال تجربست از زندگی مشترک