خودم اهل یه شهر کوچیکم دلم میخواد برم یه جای با صفا تعریف شیراز رو خیلی شنیده بودم ولی بعضیا میگن ان چنان هم چیز خاصی نیست و ارزش نداره شهرتو ترک کنی کلا شیراز و رشت حس خوبی بهم میدن اما تجربه سفر نداشتم که بدونم چطورین از تجربیاتتون بگید ......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا یعنی دانشگاه انقدر بده؟ من تصوراتم چیزای خیلی خوبی هستانقدرا هم دیگه همش درس درس نیست((((: هست؟
دانشگاه بد نیست بچها بد هستن من رفته بودم احساس میکردم بچهای کلاسمون هنرستان بزرگونه تر از اینها بودن خیلی وضعیت بدی هستش در کل دور بزنی رفت آمد سختت میشه چون هردفعه باید وسیله ببری بیاری خسته راهی همیشه
شما دانشجو کجا بودی؟نمیدونم جوگیری هست یا چیولی واقعا دوست دارم برم شیرازشنیدم مردمش هم خیلی خوبندوس ...
من دانشجو آشتیان بودم یک ساعت نیم با شهرمون فاصله داشت و دیدم دوستام راه دور قبول شدن نرفتن گفتن سختمونه یا دوستم پشیمونه از اینکه رفته شهر دور ۴ ساعت فاصله داره کلا خیلی سخته بهتره نزدیک باشی بازم هرجور دوست داری