2777
2789
عنوان

بهترین شهر برای دختر دانشجو

128 بازدید | 14 پست

خودم اهل یه شهر کوچیکم
دلم میخواد برم یه جای با صفا
تعریف شیراز رو خیلی شنیده بودم ولی بعضیا میگن ان چنان هم چیز خاصی نیست و ارزش نداره شهرتو ترک کنی
کلا شیراز و رشت حس خوبی بهم میدن اما تجربه سفر نداشتم که بدونم چطورین
از تجربیاتتون بگید ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نزدیک خودت بزن دانشگاه چون بری دانشگاه وقت نمیکنی بری جایی خابگاه تا ساعت ۸ یا ۷ هستش همش هم ...

بابا یعنی دانشگاه انقدر بده؟ من تصوراتم چیزای خیلی خوبی هست
انقدرا هم دیگه همش درس درس نیست((((: هست؟

بابا یعنی دانشگاه انقدر بده؟ من تصوراتم چیزای خیلی خوبی هستانقدرا هم دیگه همش درس درس نیست((((: هست؟

دانشگاه بد نیست بچها بد هستن من رفته بودم احساس میکردم بچهای کلاسمون هنرستان بزرگونه تر از اینها بودن خیلی وضعیت بدی هستش در کل دور بزنی رفت آمد سختت میشه چون هردفعه باید وسیله ببری بیاری خسته راهی همیشه

دانشگاه بد نیست بچها بد هستن من رفته بودم احساس میکردم بچهای کلاسمون هنرستان بزرگونه تر از اینها بود ...

شما دانشجو کجا بودی؟
نمیدونم جوگیری هست یا چی
ولی واقعا دوست دارم برم شیراز
شنیدم مردمش هم خیلی خوبن
دوستم اونجا دانشجوعه خیلی تعریف میکنه
البته با شهر خودم خیلیییییییی فاصله داره ولی بازم حاضرم برم

شما دانشجو کجا بودی؟نمیدونم جوگیری هست یا چیولی واقعا دوست دارم برم شیرازشنیدم مردمش هم خیلی خوبندوس ...

من دانشجو آشتیان بودم یک ساعت نیم با شهرمون فاصله داشت و دیدم دوستام راه دور قبول شدن نرفتن گفتن سختمونه یا دوستم پشیمونه از اینکه رفته شهر دور ۴ ساعت فاصله داره کلا خیلی سخته بهتره نزدیک باشی بازم هرجور دوست داری

من دانشجو آشتیان بودم یک ساعت نیم با شهرمون فاصله داشت و دیدم دوستام راه دور قبول شدن نرفتن گفتن سخت ...

وای دختر شوخی میکنی؟ شیراز با شهر من 11 ساعتی فاصله داره اما میخوام برم
بعد شما با 1.30 اذیتی
پس من دهنم اسفالته