2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2817451 بازدید | 171334 پست
خیلییییییی،،،،احساس میکنی حتما خودت یه کاری کردی ،،،وقتیم حرکتی بزنن انگار بهت تجاوز شده ولی باید هی ...

سکوت که درست نیست

یه راهی باید پیدا کنی

خیلی چندشه این رفتارا تو فامیل

حالا یه جا میبینی طرف غریبه س میگی مگه چندبار میخام ببینمش

ولی فامیل رو نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت که درست نیستیه راهی باید پیدا کنیخیلی چندشه این رفتارا تو فامیلحالا یه جا میبینی طرف غریبه س می ...

آره این و تو اکثر مهمونیا میبینم دیگه ،،،،باور کن اینقدر میترسم ،،،ما از بچگی باهم بزرگ شدیم حالا با این خیلی ارتباط نداشتیم ولی باز بینمون بوده اصلا هیچ وقت مجرد بودم حرکتی نزده یهو احساساتش قلمبه شده😕

اصلا به کسی نمیتونم بگم ولی میترسم چطور به مردی بگم

تبسم خواستم بگم به شوهرت بگو که چه حس بدی به اون فامیلتون داریمن راستش فکر میکنم شاید اعتمادش بهت بی ...

نه عزیزم

به مرد بد دل نباید اینجور چیزا رو گفت

البته خود تبسمم گفت که شوهرش بفهمه حساس تر میشه

محبت داری به من رها جانببخشید نگرانتون کردماگه تا دیروز یه درصد می شد، الان سر کار یه موضوع فوری پیش ...

کارت درسته دیفن جان واسطه کردن کسی گاهی حتی ممکنه شرایط رو بدتر کنه

انشالله که چیزی پیش نمیاد عزیزم💚

آره این و تو اکثر مهمونیا میبینم دیگه ،،،،باور کن اینقدر میترسم ،،،ما از بچگی باهم بزرگ شدیم حالا با ...

واسه گفتنش اصلا عجله نکن

ولی مثلا بگو این چرا همه مهمونیا رو میاد؟

هر چند شوهرت زرنگه زیر زبونتو میکشه

مبادا با خود نکبتش رودر رو حرف بزنی

صبحتون بخیر گوگولی های منبیاید نفری یه ماچ به عمو بدین ببینمماریمن واسه شوهر همه، مامانم، واسه شوهر ...

😁

جیران بعدش که حالم خوب شد خندم گرفته بود واقعا اون لحظه فکر کنم از دیدن قیافه من ترسید. حس میکردم چشام داره از حدقه میزنه بیرون ولی دست خودم نبود

سلام دوستان گل خیلی وقته این تاپیک رو نخونده بودم فقط گاهی به مدیریت سر زدم این اواخر تا الان که قفل ...

منم نمیدونستم پدر تبسم و بهار جان فوت کردن

عزیزان تسلیت میگم بهتون. روحشون شاد

واسه گفتنش اصلا عجله نکنولی مثلا بگو این چرا همه مهمونیا رو میاد؟هر چند شوهرت زرنگه زیر زبونتو میکشه ...

خودش میگم انگار شک کرده یه بار گفت هر جا سر میچرخونم این و میبینم،،،بعد کلا شوهرم با کسی از بچگی دوست نباشه اصلا نمیتونه ارتباط بگیره الان این خیلی تو دست و پاس عصبیش کرده به خاطر بقیه چیزی نمیگه