2777
2789
خب با بوی دهان چکار میکنینعادت کردین؟

نه اصلا سرهمین سیگاری که میکشه ۵ساله نشون کرده موندم گفتم هرموقع ترک کردی اون موقع عقدم کن

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترک کن دیوونه داری پدره ریه وقلبت رو درمیاری سیگار رو بدن خانوما بیشتر تاثیر بد میذاره تا اقایون

یه مدت که میذارم کنار با وسوسه دوستام یهو یه نخ میکشم و دوباره روز از نو روزی از نو ..

حتی چندباری با همسرم بحثم شده سر این موضوع چون من مجبورش کردم ترک کنه الان اونم میگه باید ترک کنی

منم بهش میگم تو هم شروع کن خب 🤣🤣

[اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زنستیز، حیوانآزار یا بیادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

وا چرا بدآموزی اتفاقا همین امروز بچه هامو گذاشتم خونه مامانم رفتم آرایشگاه بعدش یه دوری زدم با ماشین ...

سیگاد برا مردا بد بود چ برسه ب زن

بلاخره مردی گفتن زنی گفتن

خیلی ها تفریحی شروع کردن معتاد شدن

من کلا محو بودم برای کنکور اینا نمیدونستم اصلا امشب به یه ارمی دیگه برخوردم ، کلا با شما شد دو تا:]

موفق باشی بچه💜

اینجا یه تاپیک هست اکثرا ارمی ها اونجان ولی الان همه دیر به دیر بهش سر میزنن🤓

💙A

چون سیگار رو نمیتونن تبلیغ کنن اینجوری تو فیلما میارن یه پاکت سیگار میزارن رو میزبنظرم جالب نیست زیا ...

شاید میخوان فیلم طبیعی باشه

یا از شرکت سیگار پول گرفتن؟!

اینو باید هفت سال پیش میفهمیدم که افتخار نداره نه الان

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس دختر

شوهرخاله من تا۵٠سالگی سیگار میکشید ولی الان۲۵ساله ترک کرده چون سیگار باعث شد قلبش ناراحت بشه عمل قلب باز کنه

متاسفمخب سیگار پایان راه نیستاین همه زن شوهر سیگاری دارنببین چکار میکنن

درسته ولی همه ی خط قرمزایی تو زندگیشون دارن ماهم سیگار و امثال این بود چندبار غیرمستقیم گفتم بهش مستقیم گفتم بهش دوبار قول داده ولی سر حرفش نمونده میترسم ک چیزای دیگه هم نباشه بچه ی کوچولو دارم وگرنه ی بار همه چیزو تموم میکردم که انقد غصه نخورم چون انگار بعضی از مردا آرامش زنشون براشون مهم نیست وگرنه مرداد خوب میدونن که زنشون چطوری حالشون خوب و بد میشه

نمیتونمچندین بار سعی کردم اما بازم برگشتمتا وقتی همسرم نمیدونست یواشکی و کم بود سیگار کشیدنمولی از و ...

تاپیک بزن مشورت بگیر

بگو همسرتم کمکت کنه

برو مراکز درمانی ارزش داره

یه مدت که میذارم کنار با وسوسه دوستام یهو یه نخ میکشم و دوباره روز از نو روزی از نو ..حتی چندباری با ...

با دوستات قطع رابطه کن بخدا از درون داره نابودت میکنه ولی خودت خبر نداره

موفق باشی بچه💜اینجا یه تاپیک هست اکثرا ارمی ها اونجان ولی الان همه دیر به دیر بهش سر میزنن🤓

دورت بگردم خبب خانم خوشگل

نمیدونستم والا شاید همتون بزرگ شدید دغدغه های دیگه اومده برای همینه

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮