2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونمچندین بار سعی کردم اما بازم برگشتمتا وقتی همسرم نمیدونست یواشکی و کم بود سیگار کشیدنمولی از و ...

ترک کن دیوونه داری پدره ریه وقلبت رو درمیاری سیگار رو بدن خانوما بیشتر تاثیر بد میذاره تا اقایون

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

ی زمانی سیگار خط قرمز شوهرم بود تا چندسال پیش وقتی میومد خونه لباسش و دهنش بوی گند سیگار میداد منم که میگرن دارم از اینجور بوها سر درد شدید میشم میدونستم میکشه ولی نمی خواستم قبول کنم چون میگفتم سیگار بدش میومد حتی یک بار مشخص بود انقد کشیده بود که از بیست متری شم میشد فهمید که این مرد سیگار کشیده و همچنان به یواشکی کشیدن ادامه میده از وقتی فهمیدم ناراحتی قلبی گرفتم و میگرنم خیلی شدیدتر شده سنی ندارم ولی گاهی اوقات که بوی سیگار میده انگار خنجر میزنن قلبمو🥲

اره من اشتباه دیدم ولی اجی حالت خوبه؟؟؟خودت اول پاچه گرفتی

اولا که پاچه گرفتن ویژگی سگ هاست و من انسانم و نمیتونم ویژگی های شمارو دارا باشم 😔😂

دوما که اومدی میگی پسر ۱۶ ساله ترک کرده دختر ۱۴ ساله سیگار میکشه؟؟ بعد من گفته بودم همسرم ، رفتی تاپیکرو خوندی دا البته مشخصه خوابت میاد چون اونجا هم گفته شده قراره برن دیت و دوستن نه زنو شوهر پس هیچ جوره امکان نداشت بخوای بگی اون منم

پس قبل اینکه مزخرف بگی یکم فکر کن بعد آفرین کوچولو الانم زودتر برو بخواب که خیلی وقته تایم خوابت گذشته

[اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زنستیز، حیوانآزار یا بیادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

ی زمانی سیگار خط قرمز شوهرم بود تا چندسال پیش وقتی میومد خونه لباسش و دهنش بوی گند سیگار میداد منم ک ...

متاسفم

خب سیگار پایان راه نیست

این همه زن شوهر سیگاری دارن

ببین چکار میکنن

آرمیه بابا شما ببخش اینو خدا زده ولش کن 😂

دوستای آرمی زیاد دارم خودمم دوران نوجوونی آرمی بودم😂😂

ولی خب ایشون مشخصه خوابش میاد🤣🤣

[اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زنستیز، حیوانآزار یا بیادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂