2777
2789
ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس دخترشوهرخاله من تا۵٠سالگی سیگار میکشید ولی الان۲۵ساله ترک کرده چون سی ...

همون یکی دوسال اول زیاد میکشیدم بعدش کمتر و کمتر شد پس فکرنکنم زیاد اسیب بزنه😀

💙A

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک بزن مشورت بگیر بگو همسرتم کمکت کنهبرو مراکز درمانی ارزش داره

اینجا همه به سیگاری بودنشون افتخار میکنن.. کسی نمیتونه کمک کنه

اون سعی میکنه ولی خب حریف من نمیشه

برای سیگار برم مسخره ام نمیکنن ؟

[کاربری موقتا از ۱۱/۶ دست خاله و خواهرزاده 😂🍻] بعد ویران شدنم ساخت مرا اما رفت ؛ فرض کن بار دگر زلزله در بم بزند ..:)"

سیگاد برا مردا بد بود چ برسه ب زنبلاخره مردی گفتن زنی گفتنخیلی ها تفریحی شروع کردن معتاد شدن

چرا باید برای زنا بدتر از مردا باشه

چه فرقی بین زنو مرد

چرا همیشه همیچیزو جنسیتی میکنین

خدایا شکرت

سیگاد برا مردا بد بود چ برسه ب زنبلاخره مردی گفتن زنی گفتنخیلی ها تفریحی شروع کردن معتاد شدن

سیگار واسه هردو جنس ظرر جانی داره ولی واسه خانوما بیشتر چون رو حاملگی وعادت ماهانه شون تاثیرر میذاره

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

چرا باید برای زنا بدتر از مردا باشهچه فرقی بین زنو مردچرا همیشه همیچیزو جنسیتی میکنین

مگر زن جنس ظریف و زیبا نیست؟

ظریف و زیبا دود میکنه و بو میده و معتاد میشه؟

البته بلانسبت بعضیا که درگیر شدنا

همون یکی دوسال اول زیاد میکشیدم بعدش کمتر و کمتر شد پس فکرنکنم زیاد اسیب بزنه😀

از درون داغونی ولی فعلا حالیت نمیشه

دورت بگردم خبب خانم خوشگل نمیدونستم والا شاید همتون بزرگ شدید دغدغه های دیگه اومده برای همینه

😛💘

تو که از من خیلی کوچیکتری ولی از توام کوچیکتر اونجا هست😂درکل توصیفه نمیکنم فقط خواستم بدونی،وقتتو میگیره

💙A

اینجا همه به سیگاری بودنشون افتخار میکنن.. کسی نمیتونه کمک کنهاون سعی میکنه ولی خب حریف من نمیشهبرای ...

نه چرا اونا خوشحالم میشن

کارشون اینه دیگه

اگرم پول میگیرن که از خداشونه

یه روز تاپیک میزنی میگی ترک کردم میشی الگو...

کلا زشتیش برا زن بیشتره

من بیشتر واسه خطر جانیش که واسه خانوما بیشتر میگم نکشن نه زشتیش

مگر زن جنس ظریف و زیبا نیست؟ظریف و زیبا دود میکنه و بو میده و معتاد میشه؟البته بلانسبت بعضیا که درگی ...

بدن بدنه چی ربطی داره مواد اعتیاد اوره بدن زن هم مثل بدن مرد عادت میکنه و خوشش میاد به ظرافت چی ربطی داره

خدایا شکرت

ب مرور ضرر میزنهجانی.مالیشخصیتیکلاس و...

ممنونم. ولی آدم بزرگسالی که برای مثال سیگار میکشه، قطعا با علم به اینکه ضرر هم داره میکشه. برای همین من وقتایی هم که نمی کشیدم به هیشکی نمی گفتم ضرر داره ترک کن

من آخر شبا می کشم و آرومم می کنه. کسی که شروع نکرده نکشه بهتره.